Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Eftersökningsbyrån

Tack vare att Frälsningsarmén är en internationell kyrka har vi unika möjligheter att kunna hjälpa människor återknyta förlorade kontakter över hela världen. Vi har en hög procent på lösta fall.

Vi söker i över 100 länder

Har du förlorat kontakten med någon du brydde dig om? Kanske den goda relationen bröts och du vill reparera den igen? Tillhör du dem som söker sina rötter? Då vill vi gärna försöka hjälpa dig. Vi kan söka i nästan alla de över 100 länder som Frälsningsarmén finns representerad i idag.

Vid arv och bouppteckningar

Förutom att söka släktingar kan vi i en del fall även hjälpa till att söka vänner. Det händer också att vi hjälper till vid arv och bouppteckningsärenden där man söker efterlevande.

Om du behöver hjälp från oss

Vi behöver först få veta vad just du behöver hjälp med. Du kan fylla i en intresseanmälan här på hemsidan. Det går också bra att ringa till oss på 08-562 282 00 eller maila oss och berätta.

Fyll i anmälan så noggrant som möjligt! Om det är någon fråga du inte kan svara på kan du skriva "vet inte". Vi kontaktar dig sedan per e-post eller brev.

Uppgifter om den jag söker
Fälten med en stjärna * är tvingande. Om formuläret inte går att skicka kontrollera att du fyllt i alla dessa fält.
Skriv ut