logotypeUNG

Scoutläger Psalm-23

 Välkommen till Scoutlägret "Psalm -23" på Bäckaby lägergård i Småland 28/6-2/7 2023

Affich Scoutläger PS23

Anmälningsblankett

Deltagarbrev1

Ledarbrev1

Ledarbrev1forts

Scoutläger "Psalm 23" 

Äntligen blir det scouting! Varmt välkomna till vårt nationella scoutläger i sommar. Det blir uteaktiviteter, andakter, trevlig gemenskap och massa annat skoj!

Då vi inte arrangerar ett nationellt barnläger vill vi låta er kårer som inte har scoutverksamhet delta genom att "hänga på" en scoutkår.

Datum: 28 juni - 2 juli (28 juni är ankomst- och uppbyggardag)

Plats: Bäckaby lägergård, Småland

För vem: Programmet är anpassat från 10 år och uppåt (yngre deltagare kan åka med, men om barn och ledare inte är scoutvana, rekommenderar vi att hålla sig till den ovannämnda åldern).

Har ditt barn särskilda behov som gör att läger/gruppaktivitet ibland kan vara utmanande? Hör av dig till oss i anmälan, så försöker vi anpassa och stötta i den mån vi kan för att alla ska få så bra lägerupplevelse som möjligt.

Kostnad: Kostnad: 1000kr per person. Vi ansöker om bidrag och blir det beviljat landar kostnaden på 400kr per person i stället. Bidrag gäller upp till 25 år. 

Sista anmälningsdag: 24 april.

Frågor: Hör gärna av dig till lina.ragnar@fralsningsarmen.se eller ungdomsradet@fralsningsarmen.se om du har frågor! P.s. många av svaren hittar du i infobreven ovan!

Hoppas du vill med!
Hälsningar planeringsgruppen för lägret; Lina Ragnar, Hanna Karlsson, Erik Flink, Jennie Franzén Gallardo, Sven-Inge Karlsson och Veronica Andersson

Villkor, bestämmelser och integritet

Fyll i en gång per kår vid huvudledarens anmälan: