logotypeUNG

Välkommen till FARM!

Frälsningsarmén ungdomsförbund bjuder in dig som är ledare eller ungdom att delta på årsmöte 2023!

Om du vill vara med och påverka och vara en del av det arbete som Frälsningsarméns ungdomsförbund bedriver för barn och ungdomar i Sverige, är FARM ett tillfälle du ska vara med på. Förutom årsmötet så kommer dagarna innehålla gemenskap och gudstjänst.

Förhandlingarna kommer att endast att ske på plats. Det kommer alltså inte finnas möjlighet att delta via länk.

Varmt välkommen till FARM i slutet av September!

När: 22-24 september - det börjar kl 10.00 på lördagen och avslutas efter gudstjänsten kl 11.00 på söndagen. Programmet skickas ut per mejl inför FARM.

Plats: Oxbacksgatan 25, 151 73 Södertälje

För vem?

FARM är öppet för alla. Dock är det endast medlemmar i ungdomsförbundet som har rösträtt.

Motioner och förslag

Motioner och förslag skickas till ungdomsradet@fralsningsarmen.se senast 23 augusti. Du behöver inte vara anmäld för att skicka in förslag och motioner. Information och tips om att skriva och skicka in motioner finns på sidan som är länkad nedan.

Kostnad

Kostnaden för arrangemanget är 250 kr. Det inkluderar fika och middag under lördagen. Lunch äts på stan.

Övernattning

Det finns möjlighet att sova över på kåren i Södertälje (golvförläggning). Det kostar 50 kr extra per natt, inklusive frukost.

Program och handlingar

Programmet börjar kl. 10.00 på lördagen, men det kommer också ges möjlighet till samling kl. 21.00 på fredagkvällen för de som kommer under fredagen.

Temat för helgen kommer att vara miljö (såsom i kårmiljö, utemiljö, arbetsmiljö, trygga miljöer, agenda 2030 samt att Gud skapade himmel och jord). Ett seminarium med Ny generation om miljön för kristna ungdomar i skolan planeras. Utöver detta kommer det ges möjlighet till nätverkande och diskussion vid flera tillfällen under helgen. Under lördagkvällen ordnas en festkväll med middag.

Helgen avslutas med gudstjänst på söndagen kl. 11.00. Hanna Karlsson leder och Anna-Maria Tuftström predikar.

Programmet är inte fastställt och kommer att justeras beroende på de motioner och förslag som kommer in och ska behandlas under FARM. Fastställt program kommer att skickas ut inför FARM tillsammans med handlingarna till alla som anmält sig. Ett preliminärt program finns bifogat som bilaga i Nationella ungdomsrådets protokoll från 29 april 2023. Undomsrådets protokoll hittas här.

Protokoll från tidigare FARM finns här.

Anmälan

Anmälan sker genom formuläret nedan och är öppen till och med 10 september.

För övriga frågor, kontakta ungdomsrådet på ungdomsradet@fralsningsarmen.se