Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

FARM 2021

Frälsningsarméns ungdomsförbund bjuder in dig till riksmöte!

Välkommen till FARM!

Frälsningsarmén ungdomsförbund bjuder in dig som är ledare eller ungdom att delta på årsmöte 2021!
Om du vill vara med och påverka och vara en del av det arbete som Frälsningsarmén bedriver för barn och ungdomar i Sverige är FARM ett fantastiskt tillfälle att vara med på. Här möts vi för att arbeta fram en väg som vi tror Gud vill leda oss in på och som är den bästa Frälsningsarméns arbete. 
Förutom årsmötet så kommer dagarna och innehålla gemenskap och gudstjänst. För att göra det möjligt för så många som möjligt kommer årsmötet att livesändas så att du har möjlighet att också vara med digitalt. Vid anmälan får du då välja om du kommer vara med digitalt eller om du kommer vara med på plats.

Varmt välkommen till FARM i slutet av September!

När: 25-26 September - det börjar kl 10.00 på lördagen och avslutas efter gudstjänsten kl 11.00 på söndagen. Program i helhet skickas ut per mail efter anmälan.

Plats: Oxbacksgatan 25, 151 73 Södertälje

För vem?

FARM är öppen för alla. Dock endast medlemmar i ungdomsförbundet har rösträtt. För att bli medlem hittar du mer information här. 

Motioner och förslag

Motioner och förslag skickas till ungdomsradet@fralsningsarmen.se senast 15 aug. Du behöver inte vara anmäld för att skicka in förslag och motioner.

Kostnad

Anmälningskostnad: 250 kr

Anmälan

Anmälan är nu stängd. Om du missat att anmäla dig och önskar att närvarar på FARM 2021 så kan du höra av dig till ung@frarlsningsarmen.se så ska vi se vad vi kan göra.

Covid-19 
Om er du eller någon i familjen uppvisar symptom på Covid-19 innan FARM börjar ber vi er ta ett test så snabbt som möjligt. Om du uppvisar symptom under FARM kan du behöva avlägsna från årsmötet.

Om resktriktioner tillkommer som gör det omöjligt för oss att ses så kör vi FARM helt digitalt.

För övriga frågor, kontakta Isak Borén.
Mail: isak.boren@fralsningsarmen.se