Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Nya riktlinjer gällande verksamheten Södra Vätterbygdens kår

(från 2021-06-01 tills vidare)

Vi behöver alla ta ett stort personligt ansvar för att hindra smittspridningen och undvika att själva bli smittade. Vi som verksamhet behöver också anpassa oss till rådande omständigheter. Nedan kan du läsa de beslut vi tagit som gäller för vår verksamhet.

I dessa tider är det viktigt att vi tänker på varandra och ta hand om varandra på de sätt det går. Varför inte ringa ett extra telefonsamtal till någon du tror skulle behöva det. Vi får också be att Gud, som har all makt i himmel och på jord, ska beskydda och bevara oss från allt ont. Och glöm inte bort – du är inte ensam, för Jesus säger ”Jag är med er alla dagar till tidens slut”.

Gud välsigne dig!!

/Theres Frisk Svensson (kårledare)

 

Kårens sociala verksamhet

Jönköping: Tillgänglighet för samtal och en enkel fika finns måndag och tisdag 9.30-13.00 i i Williams hörna. Vi släpper in max 8 personer åt gången i lokalen. Andakter hålls 9:30

Huskvarna: Bokade samtal genomförs i lokalerna onsdag till torsdag. Samtal bokas via Edvard Björnvinge (socialkonsulent) mobil 079-920 93 57 samt Karin Hansson Lindgren (socialkonsulent) mobil 073-920 64 41. Dusch eller tvätt är tyvärr inte möjligt under dessa tider.

Hjälpsökande: Alla besök ska bokas in i förväg som vanligt och besöken sprid ut över dagen.

 

Gudstjänster

Vi välkomnar 50 deltagare vid kårens gudstjänster. Fram till den 20 juni sänds även digitalt via närradio och vår YouTube-kanal.

https://www.youtube.com/channel/UCq1NmLNGhV5X3p243GWK2gA

Övriga grupper och samlingar

Vid övriga grupper och samlingar följer vi rådande restriktioner och genomför verksamheten på ett sittsäkert sätt.

Publicerat: 2020-11-03Skriv ut