Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Familjer och barn

Vi vill erbjuda familjer i Södra Vätterbygden en trygg gemenskap där barn och vuxna tillsammans kan utforska vad det är att lära känna och leva med Jesus i centrum. Vi vill ge undervisning om Jesus, låta barnen och deras föräldrar förstå att de är viktiga och har potential och utrusta dem så att de kan komma i funktion i Guds rike.

För aktuella aktiviteter i grupperna nedan, följ gärna facebookgruppen Barn & Familjer på Frälsis.

Barnkyrkan

När vi har gudstjänst kl 11.00 på söndagarna har barnen sin egen samling med bibelberättelser, skapande och lek i Bibellekiset. Adress Västra Storgatan 21.

imagerfc5h.png

Brunchgudstjänst

En söndag i månaden har vi brunchgudstjänst. Vi börjar klockan 11 med en härlig brunch för att sedan fira gudstjänst tillsammans. För den som är liten har vi söndagsskola under samma tid.

Familjemiddag

En gång i månaden träffas vi till familjemiddag på kåren i Jönköping. Då äter och pysslar vi tillsammans, hela familjen. Under kvällen har vi också en gemensam andakt med sång, bibelord, bön, drama och en och annan överraskning. Vi börjar klockan 17.00 (drop in) för gemensammåltid till klockan 18.00.

Familjeläger

Under sommarhalvåret brukar vi ha ett familjeläger på 2-3 dygn. Ett läger som brukar fyllas med varm gemenskap, god mat, bad och andakt.

Tjejgruppen

På torsdagar 17.00-18.30 träffas tjejer från 11 år och uppåt för skapande, tävlingar, lekar, film, bakning, utflykter och samtal om allt mellan himmel och jord. Fika och andakt har vi också.

image501fe.png

Parkhäng

Parkhäng har vi i Stadsparken Jönköping under sommarhalvåret, start v.15. Vi träffas vid stora lekplatsen klockan 14-16 på onsdagar. Fika finns och barnaktivitet. Inställt vid regn.  Fika finns också till dig som är ute på stadsparkspromenad.

Öppen förskola

Öppen förskola har vi under vinterhalvåret. Vi träffas på onsdagar kl 14-16 i Bibellekiset på Västra Storgatan 21. Lek, skapande aktiviteter och fika finns.

öppen förskola.jpg

Skriv utKommentera (
)