Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Ny i Sverige - Integration och Migration

För en väg in i gemenskap.

EU-centret Stockholm

EU- centretett socialt center med dagverksamhet som riktar sig till målgruppen utsatta EU-migranter, tredjelandsmedborgare och asylsökande kvinnor och män (18 år eller äldre) som uppehåller sig i Stockholmsområdet. Vi finns på Kungsholmen i Stockholm.

EU-härbärget Vinternatt

EU-härbärget Vinternatt -  Ingår i ett IOP-samarbete. Hit kan man komma direkt, utan placering från Socialtjänsten. Man hämtar en biljett i Korskyrkan vardagar kl 10.00-11.30. På varje biljett får man sova fem nätter. Man kan högst hämta ut en sådan biljett per vecka. Våra besökare behöver vara EU-medborgare eller ha ett permanent arbetstillstånd i ett EU-land och visa ID-handling vid ankomst. Vi tar emot både män och kvinnor men inte barn under 18 år. 

Kvinnocenter i Akalla

Akalla kvinnocenter - jobbar för att bryta segregationen bland utrikesfödda kvinnor och stötta dem i att lära sig svenska och genom språket närma sig arbetslivet och få jobb. Med studier i svenska och genom social samvaro med andra kvinnor, bryts isolering och utanförskap och kvinnorna stöttas på väg till arbetsliv och att bli en del av det svenska samhället.

Jag vill veta mer - kontakta mig: