Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Boendet

Här kan Frälsningsarmén under en tid erbjuda de boende en fristad med omvårdnad och omsorg samt möjlighet att planera för framtiden. Vår personal finns tillgänglig dygnet runt för de boende.

Lilla Bommen företräder en kristen människosyn där ande, kropp och själ är lika viktiga. Här kan Frälsningsarmén under en tid erbjuda de boende en fristad med omvårdnad och omsorg samt möjlighet att planera för framtiden. Vår personal finns tillgänglig dygnet runt för de boende.

Några enkla regler

Vi har några enkla regler för att kunna bevara lugn och trivsel för alla i huset. Bland annat är det förbjudet att att ta in droger och alkohol samt att bruka våld och hot.

Eget rum, dagrum med mera

Alla boende hos oss får ett eget rum, och totalt finns det 63 rum fördelade på två våningar. I huset finns två dagrum med TV, ett bibliotek samt en matsal. Toaletter, duschar och pentry finns, Tvättstuga disponeras efter bokning.

Städning och kläder

Städning och bäddning sköts av den boende med stöd av kontaktpersonen. Vår ekonomipersonal kan hjälpa de boende med lagning av kläder och strykning. Ett mindre förråd av kläder och skor finns för gratis utdelning.

 

Skriv ut