Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

21-30

Här kan du lyssna på avsnitt 21-30 av Kylskåpsradion

AVSNITT #100 030 FRÅGEAVSNITT! Är Åsskar kär i någon?

Idag är det dags för ännu ett frågeavsnitt och TILLSLUT uttalar sig Åsskar i den fråga som så många lyssnare undrar över: är han kär i någon?! Lyssna så får ni ett klart svar. Typ...

Gabriel och Åsskar gör också ett nytt försök att slå sitt rekord i antal frågor på fem minuter och Gabriel berättar om TVÅ superspännande nyheter!!

Dagens ord: Anonym


AVSNITT #100 029 Om att ringa 112

Den 11/2 är internationella 112-dagen och i dagens avsnitt pratar Åsskar och Gabriel om vad som är en akut nödsituation, när man ska och när man inte ska ringa 112 och hur det fungerar! 

Men avsnittet börjar med att Åsskar är superledsen över Alla hjärtans dag, men inte av samma anledning som de flesta andra... Lyssna så får du veta varför Åsskar är ledsen!

Dagens ord: Nödsituation


AVSNITT #100 028 Åsskar smaskar i ett gott-avsnitt!

Dagens avsnitt sätter Åsskar igång själv när Gabriel fortfarande sover! Han börjar svara på frågor, testar olika effekter, gör egna sånger och massa annat. En hel del av frågorna misstolkas dock och Åsskar spelar in en del som kanske inte riktigt var tänkt... 

När sen Gabriel tillslut vaknar har dom ett gåtavsnitt med massa skoj, kluriga gåtor, roliga historier och självklart dagens ord!

Dagens ord: Krav


AVSNITT #100 027 Om förintelsen

Igår var det "Den internationella minnesdagen för förintelsen". Vad är det vi egentligen ska minnas? Och varför är det viktigt att vi aldrig glömmer förintelsen? Det pratar Åsskar och Gabriel om i dagens avsnitt! 

Avsnittet innehåller även grattishälsningar till Åsskar från er lyssnare, massa nya ordspråk Åsskar skrivit och såklart dagens skämt!

Dagens ord: Förintelsen, nazism, antisemitism


AVSNITT #100 026 Åsskar fyller år!

IMORGON ÄR DET ÅSSKARS FÖDELSEDAG! Hör hans fina födelsedagssång, vad han önskar sig och massa roliga födelsedagsskämt! I avsnittet försöker Gabriel också gå till botten med hur gammal Åsskar egentligen är? 

Förutom taggning inför Åsskars födelsedag får du i avsnittet höra om Sveriges nya kaffeminister, eller var det te? Dessutom som vanligt ett klurigt dagens ord!

Dagens ord: Fusion


AVSNITT #100 025 Hur många språk finns det i världen? FRÅGEAVSNITT

Äntligen dags för ännu ett frågeavsnitt!! I avsnittet får du höra Gabriel berätta om hur många språk han kan prata och ungefär hur många språk det finns i världen. Åsskar och Gabriel försöker också slå rekordet från förra avsnittet och svara på så många frågor som möjligt på 5 minuter. Lyssna så får du höra om dom lyckas!

Dagens ord: Komplicerat


AVSNITT #100 024 Om nyårsmål och reflektioner

Årets första avsnitt börjar med att Åsskar nästan skrattar ihjäl sig åt något Gabriel sagt. Det fortsätter med att dom förklarar vad det innebär att reflektera, Gabriel berättar om sina nyårslöften (som han kallar för nyårsmål) och Åsskar har för första gången DAGENS SKÄMT!  I slutet av avsnittet berättar Gabriel om hur du kan tänka för att sätta upp bra mål som kan hjälpa dig i livet. 

Dagens ord: Reflektera


AVSNITT #100 023 KYLSKÅPSRADIONS ÅRSKRÖNIKA

I sista avsnittet 2018 spelar Gabriel och Åsskar upp sina favoriter från året som gått! I programmet finns sånger Åsskar sjungit, utdrag från flera intervjuer, intressanta diskussioner och mycket annat både skoj och spännande. Lyssna för att få höra allt det bästa från Kylskåpsradion 2018! 

Vi hörs igen nästa år!

GOTT NYTT HÅR önskar Åsskar och GOTT NYTT ÅR önskar Gabriel!!!


AVSNITT #100 022 Om advent och traditioner

I dagens avsnitt pratar vi om högtider och traditioner. Varför firar vi jul, vad betyder advent och vad för annorlunda tradition gör Gabriels familj varje juldagsnatt?

Dagens ord: Tradition


AVSNITT #100 021 FRÅGEAVSNITT

Kan Åsskar prata engelska? Vad gillar ni för musik? Har Åsskar hoppat studsmatta? Vad betyder logisk? 

Det är några av alla frågor som Åsskar och Gabriel svarar på i dagens FRÅGEAVSNITT!! I avsnittet berättar Åsskar även om när han skrev rätt mattetal (!!!!!!!!) på tavlan i veckan och vad som står i hans kalender. 

Dagens ord: Logik