Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Clive Adams har börjat blogga

Sen lite mer än ett år tillbaka (oktober 2016) har Frälsningsarmén en egen blogg och nu har Frälsningsarméns högste ledare i Sverige, kommendör Clive Adams börjat blogga. Hans inlägg ska vara fyllda med ett viktigt innehåll där egna reflektioner får ta stor plats.

Kommentera och agera på heta samtalsämnen

Clive har bloggat tidigare i flera år, han började när han tjänstgjorde för Frälsningsarmén i Storbritannien. Anledningen var att han ville kommentera viktiga och aktuella ämnen i samhället och genom sina blogginlägg kunde han göra det personligen.

Frälsningsarmén var och är idag en vaken aktör som kommenterar och agerar på heta samtalsämnen, både i Storbritannien och i Sverige. Därför är en blogg ett bra sätt att kommunicera tankar och reflektioner kring dessa samtalsämnen och händelser.

"Det är stora saker som sker"

Clive har än så länge hunnit skriva ett blogginlägg i Sverige och i fortsättningen vet han inte riktigt vad han ska skriva om.

-Det beror på vad som blir aktuellt i samhället eller i kyrkorna. Det är stora saker som sker både i Frälsningsarmén och i samhället för övrigt, till exempel i friskolor angående religionsfrihet och om böneutrop, säger Clive.

Reflektera och provocera

Blogginläggen ska vara relevanta och lättlästa.

-Helst bör bloggen få läsaren att reflektera. Kanske till och med få läsaren att bli provocerad av dess innehåll, säger Clive.

-Det är bra att Frälsningsarmén har en blogg. Vi kan kommunicera med omvärlden genom den och det ger Frälsningsarmén möjlighet att ha en röst i väsentliga ämnen där vi med inlägg som visar ett personligt engagemang kan tala profetiskt, avslutar Clive.

Emilia Beijer

Publicerat: 2018-03-21Skriv ut