Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Månadsgivare

Vill du bidra till arbete, bli en del av processen? Varmt välkommen att bli månadsgivare.

Månadsgivare världen - hållbar förändring 

Merparten av våra projekt jobbar strategiskt för att säkerställa tillgången till friskt vatten och hållbara lösningar på hungersnöd. Som månadsgivare världen bidrar du till dessa projekt som skapar bestående förändring för projektdeltagarna som sträcker sig bortom projektets sluttid. De vattentankar som byggs har en beräknad hållbarhet på 20 år och de jordbrukspraxis deltagarna lär sig skapar långsiktig matsäkerhet för hela familjer. 

"Jag är en lycklig man nu som har fått lära mig att odla på ett helt naturligt sätt. Tack vare att jag använder naturgödsel och låter bli att ploga har ett mirakel inträffat i min trädgård. Vilken glädje det är! Jag garanterar att jag ska hålla mig till den här metoden för resten av mitt liv. Jag är så tacksam."

Bli månadsgivare Världen  

Fadder 

Varje barn ska ha en trygg plats och mat i magen. Detta vill vi jobba för genom våra fadderprojekt världen över. Du kan läsa mer om detta här.

Vi har just nu sju fadderprojekt i Sydamerika, ett i Lettland och ett i Kenya. Som månadsgivare fadder stöttar du alla fadderprojekt och får uppdateringar kvartalsvis om de olika platserna. Genom att stötta arbetet i sin helhet kan vi garantera att samma standard finns på alla platser. 

Bli fadder