Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies
hämta geoposition

Barn och ungdom

Välkommen till Frälsningsarméns sida för barn & ungdomar! Här hittar du information om våra olika verksamheter och vad som är på gång just nu.

Varje dag tar vi emot människor som på olika sätt halkat utanför samhällets skyddsnät. Vi hjälper med allt från sängplatser, måltider, boenden till ett lyssnande öra. Vi hjälper de som fått en prislapp på sitt liv, familjer som förlorat sin ekonomi och barn som aldrig upplevt ett lyckligt sommarlov. Läs mer och hjälp oss sätta punkt för utsattheten >>. Inför Gud är vi ju alla lika.  


Över hela landet arrangerar våra lokala kårer aktiviteter för barn och ungdomar såsom öppen förskola, småbarnsmusik, läxhjälp, barnkörer, scouter, tonår, sport, dans, söndagsskola och musikundervisning.

Verksamheten skiljer sig åt från ort till ort och kårerna utformar sitt arbete efter hur just deras behov och resurser är.

På riksnivå inbjuds barn, ungdomar och ledare att åka på olika arrangemang som barnläger, scoutläger, konfirmationsskola, nyårsfestival, kollo, sportlovsläger och ledarkurser. Här kan du hitta årsprogrammet för 2018- 2019.

Vi arbetar för barn och ungas rätt till andlig utveckling. Vi vill att alla barn och unga som kommer i kontakt med oss ska få möjlighet att utvecklas i sin tro, känna sig trygga, sedda och hörda.

Skriv ut