Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Barn och ungdomar

Här får du som barn och ungdom vara med om roliga, spännande och meningsfulla aktiviteter. Alla är välkomna och kan känna sig trygga i en säker och omsorgsfull miljö.  Vi vill att barn och ungdomar ska få lära känna Jesus.

Nu drar höstterminen igång! 

Fredag den 17e september börjar vi med våra YOUTH samlingar på kåren. Vi äter mat, har gemenskap och söker Gud tillsammans. En gång i månaden kommer vi att ha ungdomsmöten. 
Söndagsskolan har börjat! Varje söndag kl. 15.00 möts barnen för gemenskap och för att lära sig mer om Jesus. De är med på gudstjänsten innan de går till sin egna samling.
Nybörjar brasset är för dig som vill lära sig spela blåsinstrument. Vi har 2 kvällar då man kan prova (13 och 20 september kl. 18.00). Den 27 september kör vi igång med övningarna och det blir måndagar kl. 18.00.
Fotball For All fortsätter sin verksamhet. Vi tränar fotboll, har gemenskap och erbjuder läxhjälp. Vårt lag tävlar också i Korpen. Vill du spela fotboll och få hjälp med studier och samtidigt lära dig mer om livet? Prova på FFA!

Publicerat: 2015-05-28Skriv ut