Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Familjer och barn

Vi vill erbjuda familjer i Södra Vätterbygden en trygg gemenskap där barn och vuxna tillsammans kan utforska vad det är att lära känna och leva med Jesus i centrum. Vi vill ge undervisning om Jesus, låta barnen och deras föräldrar förstå att de är viktiga och har potential och utrusta dem så att de kan komma i funktion i Guds rike.

Vardagskyrka

Vardagskyrka passar den som som även vill ha gudatjänst i vardagen. Vi samlas vi kl 17.00 för att äta och ha en andakt. Efter andakten är det dags för pyssel och lek för barnen 4-10 år och undervisning för de vuxna tex Alfa som är en kurs om grunderna i kristen tro, välkomna.

Brunchgudstjänst

Några söndagar under vårterminen har vi brunchgudstjänst. Vi börjar klockan 11 med en härlig brunch för att sedan fira gudstjänst tillsammans. För den som är liten har vi söndagsskola under samma tid.

Söndagsskolan

Varje söndag kl 11 är det söndagsskola. Vi pratat om bibeln och avslutar med pyssel och lek. Vi gör också utflykter till andra kårer som gläder stora och små.

imagerfc5h.png

Tjejgruppen

På torsdagar 17.00-18.30 träffas tjejer från 11 år och uppåt för skapande, tävlingar, lekar, film, bakning, utflykter och samtal om allt mellan himmel och jord. Fika och andakt har vi också.

image501fe.png

 

Skriv utKommentera (
)