Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Bibelfemman 2021

Är du elev eller pedagog i år 5 vid en grundskola i Södertälje kommun? Då bör du läsa detta! En chans att förstärka klasskassan!

Nu är det snart 30 år sedan Frälsningsarmén i Södertälje för första gången erbjöd alla elever i åk 5 i Södertälje att få en bibel och en möjlighet att vara med i en frågetävling som kallas BIBELFEMMAN.

Läsåret 2020 - 2021 ersätter vi klassbesöket med en informationsfilm. Medarbetare från Frälsningsarmén kan som tidigare år komma till klassen och informera om bibelfrågetävlingen BIBELFEMMAN 2021 om klassen/läraren hellre vill det.

Informationsfilmen som ersätter besöket i klassen är klar att skickas ut från slutet av november. Alla elever och lärare i år 5 får en Bibel (Nya Testamentet) till det datum läraren meddelat att man önskar få informationsfilmen.

Ni väljer själva när ni vill titta på filmen men vi föreslår att ni gör det senast den 4 december. När informationsfilmen skickas ut får man också ett brev med den allra viktigaste informationen man bör ta till sig för att kunna delta i bibelfrågetävlingen.

När man tittar på informationsfilmen ska man ha Bibel (Nya Testamentet) till hands.

Att ta emot biblar och se på introduktionsfilmen om BIBELFEMMAN 2021 innebär inte att man automatiskt anmäler sig till bibelfrågetävlingen. Anmälan gör ni efter att ni sett filmen. Biblarna ni fått är era oavsett om ni väljer att anmäla er till tävlingen eller inte.

Bibelfrågetävlingen, BIBELFEMMAN 2021 planeras att genomföras 20-21 mars 2021 på Frälsningsarmén Oxbacksgatan 25 i Södertälje.
OBS! Angående datum och plats för tävlingsdagar, kan det komma att ändras beroende på vilka allmänna råd för att bromsa smittan av covid-19 som gäller under våren.
HELA KLASSEN OCH ERA ANHÖRIGA är välkomna till Frälsningsarmén för att heja fram sina tävlande elever. Vi bjuder på fika efter avslutad tävlingsomgång.

Vinsterna, som ska gå till klasskassan, är:
1:a pris 3000:- och en Vandringspokal
2:a pris 2000:- 3:e pris 1000:- 4:e – 6:e pris 500:-
Vandringspokalen finns nu hos klass 6 på Igelsta grundskola. Som klass 5 blev de lyckliga vinnare av 1:a pris i BIBELFEMMAN 2020.

Hur gör man för att få del av informationsfilmen och biblar?
Skicka ett mail till Ungdom.Sodertalje@fralsningsarmen.se alternativt sodertalje@fralsningsarmen.se eller ring/smsa Ingmarie 070 48 28 042 (lämna gärna meddelande så ringer hon upp).
Meddela vilken skola och klass det gäller, antal elever i klassen och vilken dag och tid ni vill att vi distribuerar biblar och film. Vi behöver den e-postadress dit informationsfilmen ska skickas.

Anmälan om deltagande i tävlingen kan göras efter att ni tittat på filmen eller senast den 4 december 2020.

Vill du veta mer om bibelfrågetävlingen BIBELFEMMAN 2021 kontakta Frälsningsarmén på ovan angivna adresser och telefonnummer.

Skriv ut