Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies
hämta geoposition

Välkommen till årets Julgryta

Här kommer all info om Julgrytan att finnas så att du lätt kan se och ladda ned den. På dessa sidor tillhandahåller vi recept för framgång och ingredienser som ni kan krydda er Julgryta med. Tack för att du är med och sprider Julefröjd!

Kati Derninger, projektledare för Julgrytan 2017.Jag heter Kati Derninger och projektleder Julgrytan i år. 

Julen 2016 samlades det in ungefär fyra miljoner kronor till Julgrytan. Under december månad 2016 genomförde vi i Frälsningsarmén 28 509 hjälpinsatser för människor runt om i Sverige.

Om man slår ut dessa insatser över månaden skulle detta innebära att vi hjälper någon oftare än varannan minut! Allt för att ge fler en godare jul. Och under julen 2017 vill vi hjälpa ännu fler! Förberedelserna inför detta pågår för fullt... 

Här kommer all info om Julgrytan (informationsbroschyren, diplom, mallar etc.) att finnas så att du lätt kan se och ladda ned den. Vissa dokument kräver lösenord vid nedladdning. Användarnamn och lösenord är detsamma - och lösenordet hittar du i ditt tryckta exemplar av broschyren JULGRYTAN Kampanjinformation och instruktioner för Julgrytan 2017.
Mejla julgrytan@fralsningsarmen.se om du behöver hjälp med inloggning.

På dessa sidor tillhandahåller vi recept för framgång och ingredienser som ni kan krydda er Julgryta med. Våra ledare i Sverige Johnny och Eva Kleman bjuder även på recept till en god julgryta som värmer härligt efter ditt vaktpass.

Ni hittar även tips för att skapa den ideala Julgryteplatsen, att synas i lokalmedia, sociala medier och hemsidan, och mycket mer. Vi har även verktygen för att möta det kontantlösa samhället. Och den allra viktigaste ingrediensen är naturligtvis alla vi som hjälper till med Julgrytan!

Precis som Johnny och Eva Kleman nämner i sin ledare här – det är vårt engagemang och våra personliga avtryck i insamlingen som gör den levande och närvarande. Våga synas och berätta om det fantastiska arbete som ni gör på just er ort! Jag ser fram emot ett gott samarbete under årets Julgryta. Nu kör vi!

Kati Derninger

Skriv ut