Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Frälsningsarmén föddes på gatan - gatorna tillhör oss

För att Frälsningsarmén ska kunna möta behoven i Sverige behövs ditt engagemang, ditt stöd och ditt bidrag. Därför ber vi dig nu om en gåva som du kan ge via din kårs plusgironummer.

I mer än 150 år har Frälsningsarmén verkat för människor ute på gatorna. Det var på gatan som Frälsningsarméns grundare William Booth började predika evangelium.

Det är på gatan som Frälsningsarmén ska tjäna och verka även i framtiden. Det är där människorna finns. De hittar inte in i våra lokaler av sig själva. Vi måste gå ut på gatan igen. För att människor oavsett social status, oavsett bakgrund ska få möta Guds kärlek. Jesus till alla!

Från norr till söder

Från norr till söder finns exempel på hur Frälsningsarmén arbetar för att nå ut. I Borlänge, Västerås, Göteborg och på många andra håll har Frälsningsarmén kafévagnar eller fikabord ute på gatan. I Stockholm har musikkårer spelat i parker nära sina lokaler. Det finns många fina exempel på hur vi i Frälsningsarmén redan idag återtagit kampen för att nå ut med evangeliet och bli synliga på gatorna i våra städer.

Generalen utmanar oss

General André Cox utmanar oss i ett tal att bli mer synliga: "Vänner, vi behöver flytta ut ur våra byggnader och in i vårt närområde. Vi behöver bli aktiva i vår mission och frimodigt dela de goda nyheterna om vår frälsare Jesus Kristus."

En gåva till din kår

För att Frälsningsarmén ska kunna möta behoven i Sverige behövs ditt engagemang, ditt stöd och ditt bidrag. Därför ber vi dig nu om en gåva som du kan ge via din kårs plusgironummer. Här finns vi >> Den gör att din kår får större möjligheter att bli mer synlig där du bor. Att ni kan ta steget ut på gatorna igen på din ort för att fler människor ska lära sig vem Jesus är.

Skriv ut