Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

En procent gör skillnad!

Bo JeppssonVisste du att du kan välja vart din kyrkoavgift ska gå? En procent av din beskattningsbara inkomst utgörs av kyrkoavgiften. Ger du den till Frälsningsarmén gör dina pengar stor nytta för Guds rike. Med mer medel kan vi predika evangelium och nå fler människor med det hoppfulla budskapet om Jesus.

Vi firar välkomnande gudstjänster, besöker och ringer äldre och hjälper nyanlända. Vi skapar trygga, kristna sammanhang för barn och unga genom utflykter, musik, läger och sportevenemang. Din kyrkoavgift kan avhjälpa mer nöd och resa upp fler människor till ett fungerande liv. Vi finns på ett 90-tal platser och arbetar för dem som tappat livsmod och mening i livet, som drabbats av psykisk ohälsa, missbruk, ensamhet, arbetslöshet, ekonomiska svårigheter och hemlöshet.

Du kan välja om du vill att din kyrkoavgift delas så att 80 % går till din kår (församling) och 20 % till nysatsningar inom Frälsningsarmén, eller om du vill att hela kyrkoavgiften går till Frälsningsarmén där det bäst behövs. Du kan skicka in ditt medgivande via Bank-ID  eller ladda ner formuläret här,  skriva ut, fylla i och skicka till Frälsningsarmén. Men gör det allra senast 31 oktober för att ditt beslut ska gälla under år 2022. Vi meddelar i vår tur Skatteverket och beloppet redovisas i ditt skattebesked.

Tack för hjälpen!

Bo Jeppsson, Samfundsledare för Frälsningsarmén i Sverige

Kontakta oss för mer information

Telefon: 08-562 282 00.
E-post: kyrkoavgift@fralsningsarmen.se

Publicerat: 2021-09-15Skriv ut