Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Landet runt

Här publiceras notiser och rapporter som har skickats in från kårer och verksamheter runt om i landet.

Bild 1: Cirkus Knappekulla. Bild 2-4: Fanny Ljungholm, kårledare för Kungsholmskåren i Stockholm, invigning av deras nyrenoverade lokaler. Bild 5: Från samlingen för FDFO i Tyringe. Bild 6: Ny medlem och gammal och ung i musikkåren i Tranås. Bild 7: Glädje i Vilhelmina, på torget i Varberg, nya fältsergeanter i Göteborg, politikermöte i Stockholm.

Axplock från Pärleportalens anslagstavla maj-juni

Publicerat 2019-07-05

Norrköping

Under några dagar föregående var vi ett 20-tal mammor med barn som var på familjeläger genom kårens sociala arbete. Vi var samlade på Idrottsgården i Flen. Förutom mycket lek och bus på den härliga gården hann vi med utflykter till Sagostigen i Malmköping samt Grinda gårdsglass där det förutom mycket god glass fanns kor och får att titta på. Sista kvällen hade vi tacofest vilket var mycket uppskattat. Naturligtvis hade vi varje kväll en kort andakt då vi använde oss av den "gamla hedliga" flanellografen, ett mycket bra hjälpmedel. 
Så härligt att tillbringa dessa dagar med föräldrarna och barnen. 

/Christina Bjernhagen

Familjecentret i Majorna

Förra veckan samlades ett 20-tal mammor och barn på Knappekulla lägergård för att vara med på vårt kollo med cirkustema. Under de soliga dagarna fick vi bl. a. äta gott, bada, leka, ha morgongympa med clownen, samtala och Cirkus Unik kom ut och hade en workshop med oss. Vi pratade om de olika akterna i cirkusens värld och hur de påminde oss om några berättelser från Bibeln. Trollkarlen fick oss att tänka på den gången när 5 bröd och 2 fiskar kunde mätta flera tusen människor, Lindansösen gick på sin lina lite så som Petrus gick när han vinglade ut till Jesus på vattnet och Starke man fick oss att tänka på Goliat som ingen vågade möta, förutom David. Avslutningsvis pratade vi om att alla är som akter i livets cirkus och att vi alla behövs med våra olika gåvor och kunskaper. Gud är livets Cirkusdirektör och det är Hans cirkus. Han håller ihop akterna och ser till att alla har det bra. 
Vi är så tacksamma över att vi har fått bidra till att ge dessa familjer glada sommarminnen! 

Sundsvall

Lyckat första HUNDCAFÈ! 14 människor och 5 hundar njöt av fika och sångandakt i go'vädret i måndags förmiddag i Sundsvall.

Storuman

Tre helger i rad har vi blivit välsignade på olika sätt! Pingsthelgen med DC Marie & Peter Jonasson, den högtidliga invigningshelgen på Templet för Barmhärtighetens budbärare och nu Midsommarhelgen i Fatmomakke där Fjällmissionen, Majorerna Löfqvist ansvarar, med våra Kommendörer Marianne & Clive Adams som gäster. Och i måndags tog 2 personer i Storuman emot Jesus i sina liv! Tack tack Jesus!

/Marina Jönsson

Sundsvall

I söndags avtackning av vår medarbetare Anneli Solomon, och välkomnande av fem nya civilmedlemmar!

Strängnäs

Glädje i Strängnäs när en av våra nyfrälsta tjejer blev civilmedlem idag!

/Daniel Viklund

Nässjö

I söndags blev Julia Högberg och David Svensson civilmedlemmar i Nässjö!

Örnsköldsvik

Fest i Örnsköldsvik idag. Kjell o Jessica blev soldater och Maud gick in som civilmedlem. Gud är stor och GOD!

/Anita Allansdotter

Nässjö

En helt vanlig måndagförmiddag i maj fick vi be med en kvinna till frälsning. Tack Jesus!


Nyrenovoerade lokaler på Kungsholmskåren i Stockholm

Publicerat 2019-05-27

Fredagen den 24 maj var det öppet hus och invigning av de nyrenoverade lokalerna på Kungsholmskåren. 

- Vi blev så glada och uppmuntrade av att se så många hos oss på öppet hus. Stort TACK till er som kom och fyllde huset med er varma närvaro och glada tillrop, skriver de på sin Facebook-sida.

Frälsningsarméns EU-center på Kungsholmskåren finns för att ge värdighet, upprättelse och evangelium till de socialt utsatta EU- och tredjelandsmedborgare i Stockholm.

- Vi tackar Gud för stöd i allt detta och  för det starka och nära samarbete!


Vårsamling för FDFO (Före detta Frälsningsofficerare)

Publicerat 2019-05-02

Vårens samling blev i missionskyrkan i Tyringe. En plats dit det är enkelt att ta sig till från olika platser i distriktet. Vi känner oss välkomna och vi trivs här. När vi kom på förmiddagen var kaffeborden dukade så vi fick fika och smörgås före årsmötet som sedan började med presentation innan vi hade förhandlingarna.

Det var  rätt så fort avklarat innan vi sen serverades lunch och sedan en liten sångövning före mötet. Dagens gäster var Agneta och Thomas Landerholm.  Inga-Lill Svensson hälsade oss välkomna innan Anna Kerstin tog över. Margaretha Yrvenstam läste ur Bibeln och bad.

Därefter tog Agneta och Thomas över. Det blev ett omväxlande möte med solosånger, gemensamma sånger, vittnesbörd och tal. Sångarna sjöng två sånger under ledning av Inga-Lill Svensson. Efteråt samlades vi gemensamt vid kaffeborden. 

Vi ser fram emot nästa träff som blir till hösten.

/Margaretha Yrvenstam 
Foto: Cathrine Nilsson och Margaretha Yrvenstam


Axplock från Pärleportalens anslagstavla i mars-april

Publicerat 2019-04-23

Skövde

Nya medlemmar på Skövdekåren! Under långfredagens gudstjänst så hade förmånen att hälsa tre nya medlemmar välkomna i Skövdekåren. Det var Olger och Ana som vi hälsade välkomna som frälsningssoldater. Dessutom hälsade vi också deras son Angelo välkommen som civilmedlem i kåren. Skövde för Kristus!
/Peter Manninen

Östersund

På skärtorsdagens vardagsgudstjänst fick vi välkomna Hasse som ny civilmedlem. Han har funnits i kårens arbetsgemenskap några år, men kände nu att det var dags att kliva in som medlem vilket vi är glada åt.
/Zara Watanen

Visby

Vi fick välkomna elva nya civilmedlemmar av sex olika nationaliteter! Olika bakgrund, olika gåvor, men alla fast beslutna att följa Jesus. Visby för Kristus!
/Lars Björkqvist

Borlänge

FEST! :) De senaste två söndagarna har varit välsignade i Borlänge vänner! Förra söndagen fick vi nåden att välkomna Angelica och Vilja som medlemmar i kåren, och festen fortsatte i söndags då vi hälsade Sara Olsson välkommen som socialkonsulent, välkomnade Valerica som medlem och invigde Birgitta till frälsningssoldat. Våren är här! Kram från oss i Borlänge!
/Ludwig Fontanac

Barn och unga

ung.jpg

Detta härliga gäng möttes i helgen till ett samtalsdygn om "Frälsningsarmén som en plats för Unga vuxnas tro, och engagemang." Samtal fördes i storgrupp och i mindre grupper kring frågor som: Vad ser du när du ser Frälsningsarmén? Hur vill du att din lokala kår ska se ut om fem år? Vad motiverar dig? Vilket stöd behöver du? Vilken roll spelar Frälsningsarmén i kyrkan som helhet? Hur positionerar du dig och vad är din del i detta? Vi ägnade även en hel del tid till bön, lovsång och profetiskt lyssnande och vi upplevde att Gud talade till oss. Tack till er som deltog för allt ni bidrog med, för att ni är dem ni är och för er längtan att nå fler i er generation med Jesus!
/Ewa-Marie Kihlagård

Ystad

Ca 20 timmar tillsammans med sju tonåringar och Julia Adolfsson och egna ledare på kåren i Ystad. Vilken förmån att få vara med! Lovsång, undervisning, häng, godis, lekar och en fantastisk brunch! Tack gode Gud 
/Gunilla Johansson

Kristinehamn

scouter.jpg

Scouttävlingar i Kristinehamn. ett 60-tal scouter från Frälsningsarmén, ledare och föräldrar mötte upp för en helg med tävlingar, laga mat på stormkök, lägerbål och övernattning. En del sov i tält och vindskydd, men de flesta bodde inomhus.
/Per Lundell

Vilhelmina

vilhelmina.jpg

På palmsöndagen gjorde vilhelminaborna en ekumenisk påskvandring, med start vid församlingshemmet, alla församlingar medverkade på olika sätt, här drama: Jesus hos Pontius Pilatus.
/Marina Jönsson

Karlstad

Igår fick vi glädjen att hälsa Gullan välkommen som civilmedlem i Karlstad. Karlstad för Kristus :-)
/Per Lundell

Barn och unga

NY BIBELFILM! Just nu har Frälsningsarmén ett bibelår med våra barn och unga! Det har lanserats bibelhäfte, bibeldomino, bibelläsningsplaner, bibelballonger och bibelfilm! Nu har vi som jobbar med barn och unga på Programkontoret släppt BIBELFILM NR 2! Tillhörande tipsrunda och kahoot finns på www.fralsningsarmen.se/bibelar 
https://www.youtube.com/watch?v=82XEajo9ybA&t=262s 
/Julia Adolfsson

Västerdalarna

"Idag hälsade vi Therese välkommen som civilmedlem under "Sånger till kaffet".  Stor glädje för oss alla!"
/Per-Olof Larsson

Nässjö

I söndags fick vi fyra nya fanjunkare i Nässjö. 

Skillingaryd

Alla 6-åringar (förskolaklassen) i Skillingaryd kommer till oss för att höra om påskbudskapet, för att pyssla och fika tillsammans, och för att få hem en liten godispåse samt information om det kåren gör. Det är en underbar möjlighet vi har!
/Kathleen Johansson

Norrköping

Igår hade Norrköping glädjen att hälsa Roshan välkommen som civilmedlem! En toppenkille som också gör en jättefin insats i vår söndagsskola som nu har växt till närmare 20 barn. Roshan kom till kåren och blev frälst genom vårt dåvarande arbete "Unga Vuxna".

Trelleborg

Under helgen lördag och söndag 30-31mars hade kåren i Trelleborg besök av Frälsningsarméns ledare i Sverige Clive och Marianne Adams. 
Under lördagen undervisade Clive Adams ifrån Efesierbrevet om hur församlingen/kåren skall vara och arbeta. På kvällen talade Marianne Adams om hoppet i Jesus Kristus utifrån första Petrusbrevet.Under söndagen undervisade Clive Adams om Guds rike här och nu. Öppna kören sjöng sina vackra sånger och mötena inramades av vacker lovsång, Guds ande var påtaglig. Flera sökte sig till bönebänken under helgen för ett möte med Jesus. Trelleborg för Kristus.
/Christer Nelander

Härnösand

Frälsningsarméns första gudstjänst på många år i Härnösand. Örnsköldsvik, Sundsvall och Vistavarv samarbetade och det blev en fantastisk kväll. Andefyllt och nästa 30  besökare.
/Anita Allansdotter

Familjecentret Majorna

På kalasgudstjänsten igår var 53 personer samlade på Familjecentret i Majorna, Göteborg. Vi klippte och klistrade och förvandlade oss till får. På samlingen sjöng vi om Bä bä, aktade oss för vargen och letade efter lilla Ulle-Gulle som var borta. Som avslutning sjöng vi klassikern "Jesu lilla lamm jag är.." som gick över i "Gud som haver barnen kär..." 
Sedan kalasade vi på våfflor med en massa sylt, grädde och nutella och alla som ville fick ansiktsmålning. 
Familjer från alla våra verksamheter, samt Familjecentret i Bergsjön, var samlade. Det var hög ljudnivå, en salig röra och många skratt. Kalas, helt enkelt!

/Pernilla Ålöv

Starta om

Här finns YouTube länk till samtal med STARTA OM och Torbjörn Freij kring porrens effekt på individ och samhälle. Inspelat på Vasakåren 17/2 2019 
https://youtu.be/PjFppbD29TE 

/Jon-Anders Marthinussen

Barn och unga

Gud är god! I utvärderingarna från ungdomarnas nyårsfestival i Norrköping svarar 100% av deltagarna att de lärde känna Jesus bättre under festivalen!!! (Frågan var frivillig att svara på men 95% valde ändå att göra det!) Tack till alla fantastiska ledare som gjorde ungdomarnas deltagande på festivalen möjlig! Tack Norrköpings kår! Tack förebedjare! Tack Jesus! 
Här kan du se en film från vår festliga nyårsafton. https://youtu.be/zXPvqXpecqM 
/Julia Adolfsson

Gävle

Är så tacksam till Jesus! Drygt 50 kvinnor kom till vår kvinnofrukost i lördags som handlades om New Age utifrån ett kristet perspektiv. En kvinna blev frälst! Vad Gud gjorde mer vet jag inte men han var där!
/Helen Bergh

Nässjö

 

nassjo_aldre.jpg

Trygghetsboendet Dalen i Nässjö firade 25 år med film, kaffe och tårta!

Strängnäs

Fest i Strängnäs. En kvinna kom in före mötet och ville av hela hjärtat bli frälst. Hon hade berörts av våra soldaters vittnesbörd. Sedan fick vi inviga Ann och Johan till frälsningssoldater under fanan. Strängnäs för Kristus! Halleluja!

/Daniel Viklund

Trelleborg

Andlig förnyelse och nytt underbefäl vid möteskampanj i Trelleborgs kår den gångna helgen. 
Under lördag och söndag den 2-3 mars hade vi besök av evangelist Kjell Gunnar Bergman i Trelleborgs kåren. I våra samlingar lördag kl. 15 och 18 samt söndag kl. 11 delade Kjell Gunnar vikten av att lyssna till Guds röst och att gå vidare med ständig utveckling i det andliga livet.  Vid varje samling sökte sig människor till bönebänken och gick fram för förbön till helande och förnyelse.  Vi hade även glädjen att inviga Magret Nilsson till underbefäl med ansvar för musikledning ibland annat öppna kören. Mötena inramades med mycken sång, musik och lovprisning.  Trelleborg för Kristus!
/Christer Nelander


Axplock från Pärleportalen januari-februari

Publicerat 2019-02-12

Norrköping

norrkoping.jpg

Så här glada var Issa, Esam och May när de blev invigda till soldater i Norrköping igår!
/Sara Beijer

Tranås

tranas.jpg

I helgen hade vi förmånen att ha besök av kommendörerna och i söndags fick vi dessutom inviga Carl Erixon till soldat i kåren i Tranås. Tacksamhet och välsignelser.
/Monica Alhbin

Varberg

varberg.jpg

Gunilla och Kjell Olausson besökte Varbergs kår idag. Vi hade en välsignad gudstjänst.  Ann-Marie och Timo Teittinen ställde in sig i kårens led som nya medlemmar. Vi tackar Gud för Ann-Marie och Timo. Gud är god.
/Per-Göran Gniste

Södra Vätterbygden

Vi vill gärna berätta och låta er vara med och fira att vi nu uppnått vårt trosmål för 2019 - 6 nya medlemmar. Tre civilmedlemmar välkomnades 1/1 och ytterligare tre 27/1. De är resultatet av en härlig kombination av socialt och evangeliskt arbete. Gud är på gång i Södra Vätterbygden!
/Veronica Wahlström

Ågesta Folkhögskola

Vi på Frälsningsarméns Folkhögskola i Ågesta välkomnar grupper eller privatpersoner att komma och äta lunch hos oss på vardagar 11 45 - 13 00. Är man flera ring gärna i förväg och boka! Vi kan även arrangera dagskonferenser. 
Gör gärna som Kår 393 och Söderkåren m m och arrangera årliga församlingsdagar hos oss på helger.  Varmt välkomna!

Örnsköldsvik

ornskoldsvik.jpg

Idag blev Robert Lindgren invigd till soldat på kåren i Örnsköldsvik. Vi fick också hälsa Ingela Eriksson välkommen som civilmedlem.
/Anita Allansdotter

Nässjö

I fredagskväll var ett 40 tal scouter och scoutledare från Eksjö, Forserum, Jönköping, Nässjö, Skillingaryd samlade till en gemensam julfest i Forserum. Inbjudare i år var Scouter och scoutledare på kåren i Forserum. 
Det hela inleddes med att man åt tillsammans och sedan var det dags för julklappsbyte. Dans kring granen blev det också under Thorleif Bergenholtz ledning. Det var både kända och mindre kända danser på programmet. 
Sedan så var det dags för cheesecake och kaffe och änne en stund av god gemenskap kring borden. Kvällen avslutades med en andakt av kårens ledare Karl-Erik Nilson. Anna Lindstedt och hennes goda medarbetare hade utformat en helt suverän kväll, en kväll som kom att betyda mycket för oss alla som var med både vad det gällde gemenskap men också andligt.
/Christer Svensson


trelleborg20190127.jpgVälsignat  möte i Trelleborg

Publicerad 2019-02-01

Söndagen den 27 januari hade vi glädjen att uppta Tore Andersson som ny civilmedlem hos Frälsningsarmén  i Trelleborg.

Vi hade även glädjen att inviga Lena Kempe till böneledare och lovsångsledare i kåren. Mötet inramades av vackra sånger av helgens gäst sångerska och evangelist Brita Peters från Sthlm.

Mötet avslutades med förbön för människor med behov.

Trelleborg för Kristus

Axplock från Pärleportalen oktober och november

Publicerat 2018-11-09

Centrumkåren Haga Mölndal

centrumkarenHagaMolndal1.jpg

Vi på Centrumkåren Haga Mölndal, är med i ett FEAD-projekt, "Bättre hälsa". Vår medarbetare Christel Aronsson, arbetar tillsammans med Maud Willardsson Engström, som är ansvarig här i kommunen för projektet. Nu har vi fått ett pris i Bryssel, 2018 FEANTSA Ending Homelessness Awards, tredje pris, med motiveringen "The Bronze goes to Better Health /Sweden) for helping, vulnerable,unemployed and homeless women living in Sweden". Vi på kåren är glada och stolta över att få vara med!!! Våra fantastiska kvinnor, som kommer till oss, är väl värda "Bättre hälsa". Jesus till alla! (På bilden Maud som mottar priset.)
/ Jennie Gallardo

Högkvarteret Stockholm

sergelstorg.jpg

På Alla helgons dag, lördagen den 3 november, hedrades minnet av alla de som mist livet till följd av narkotika!  Ett trettiofemtal organisationer inklusive Frälsningsarmén, samlades också i år på Sergels torg i samarbete med Kulturhuset. Gatans röster sjöng ochleddes av Magnus Helmner Ny Gemenskap och Anette Kyhlström, Hela Människan. Konferencier var Sofia Modig, Stockholms Länsnykterhetsförbund.  Maria Fälth kd-politiker, höll engagerat och fint tal!  Artisten Réné Bonér sjöng och under manifestation hölls också en tyst manifestation. Det var många ljus som brann för de offer som narkotikan skördar. I år fanns också möjligheten för besöjarna vid manifestationen att tända ett ljus för någon vän eller anhörig som gått bort!  Tillsammans kan vi arbeta ännu mer målmedvetet och fokuserat för att minska narkotikadödlighet! Noll-vision skall finnas!
/Per-Uno Åslund

Vilhelmina

Guds nåd är obeskrivbar. Efter mer än tre år så får vi vara med och fira en återförening i Vilhelmina. Pappan hade inte sett sitt minsta barn då de skiljdes åt när frun var gravid. Efter två år så fick mamman uppehållstillstånd men barnen fick avslag. Barnen var då två respektive fem år. Efter ytterligare ett och ett halvt år så fick barnen uppehållstillstånd. Nu är familjen tillsammans igen. I lördags så fick Marina och jag glädjen att få besöka familjen och dricka "BUN". Kaffe enligt deras tradition med ingefära samtidigt som doften av rökelse spreds i hela lägenheten. Gud hör bön, tack för din kärlek!!
/Roger Jönsson

Högkvarteret Stockholm

Nu finns ny information om 2019 års konfaskola som kommer äga rum på Strandgården i Halmstad 24 juni-6 juli! In och kika på www.fralsningsarmen.se/konfa  där du hittar info och affisch/broschyr. Anmälan görs via hemsidan. Peppa alla 8e-klassare du känner att haka på. Det kommer bli festligt värre och något man inte vill missa!!
/Lina Melkersson

Umeå

umea1.jpg

Vilken fantastisk fest det blev när Frälsningsarmén firade 125 år i Umeå! 77 festdeltagare med ett åldersspann på 3-96 år. Jag inledde Gudstjänsten med att säga att det hade varit häftigt om det hade funnits statiskik över hur många människor som blivit berörda av Gud under dom här 125 åren. Frans predikade om frälsningen och i avslutningen fick alla som ville gå genom en dörr, som symboliserade Jesus, för att skriva upp sig på gästlistan till Den Stora Festen i Himlen! "Saliga visshet, Jesus är min! Himmelens glädje fyller mitt sinn." Nu ber vi att människor ska fortsätta bli berörda av Gud så att hans rike får växa! Var gärna med i vår bön!
/Linnea Kampha

Sala

sala.jpg

Fullsatt lokal igår på Salakåren under morgonbönen med sprakande färger och härliga rytmer :)  Gud är god <3
/Åke Nilsson

Centrumkåren Haga Mölndal

centrumkarenHagaMolndal2.jpg

I fredags kväll fick ett 50-tal underbara ungar och några föräldrar träffa Kylskåpsradion, Åsskar och Gabriel på Hagaland, vår fritidsgård på Frälsningsarmén i Haga, Göteborg! Barnen fick lära sig att de är underbart skapade och fick med sig en superbra utmaning att uppmuntra andra! Sååå kul och sååå bra 👍👍👍. Vilken kväll! Tack till Elisa Gallardo, vår ungdomsinstruktör som fixar så bra och givetvis tack till Gabriel och Åsskar! Nästa söndag börjar vi dessutom med Messy Church! Jesus till barnen!!!
/Jennie Gallardo

Umeå

umea2.jpg

I går hade vi Mätt & Förlåten på kåren i Umeå och i barnens samling så uppmärksammade vi FN-dagen och pratade om Josef som såldes som slav till ett annat land men som senare fick sin dröm uppfylld. Vi hade olika bönestationer där barnen fick vara med och be. Tända ljus som en hemlig bön, bara mellan mig och Gud. Vid jordgloben bad vi för andra länder. Vi ritade och skrev böner till Gud. "Jag vill be för barnen i de fattiga länderna. Att deras drömmar ska få slå in!" Starkt!!

/Linnea Kampha

Örnsköldsvik

Vill jubla och sjunga, tre kvinnor har tagit emot Jesus som sin Herre och frälsare här i Örnsköldsvik. Gud skall ha äran, han är ute och söker sitt folk!
/Anita Allansdotter

Umeå

Idag har vi haft den stora glädjen att få välkomna Johnny som medlem i vår församling! Tack Gud för Johnny!
/Linnea Kampha

Nässjö

nassjo.jpg

En bild från helgens hajk i Tivedens nationalpark!
/Nässjö

Vilhelmina

Den 9/10 fick vi välkomna Ingrid Solsicke som civilmedlem i kåren, en längtan hon haft länge. Be för henne! Vilhelmina för Kristus!
/Marina Jönsson

Ronneby

Hej :) 
Igår (4/10) fick vi glädjas av att Julia Adolfsson besökte oss på kåren i Ronneby,  och vilken härlig glädje Julia spred. Bön och lekar,fika och häng blev det under scoutmötet  och besöket blev väldigt uppskattat av oss ledare samt scouter.  Så stort TACK Julia :) 
/Lars-Göran Gustafsson

Haparanda

Vi hade den stora glädjen att uppta och välkomna sju nya medlemmar i lördags, 29 september. Överstelöjtnanterna Gunilla och Kjell Olausson var våra gäster. Vilken "glädjefest" vi hade, med Bibelstudium på förmiddagen, lunch tillsammans och möte/gudstjänst på eftermiddagen. Tack Gunilla och Kjell, och TACK JESUS!
/Maud Fennvik

Västerås

Den 16 september hade kåren i Västerås glädjen att ännu en gång inviga en frälsningssoldat. Mikael H har länge sett fram emot denna dag. Han läste soldatlöftena med stort allvar.
/Christina Vauhkola


Andefyllt besök  i Trelleborg

Publicerat 2018-11-05

Fredag  26 oktober till söndag 28 oktober hade Trelleborgskåren besök av evangelist Kjell Gunnar Bergman från Örnsköldsvik. Fredagskvällen startade med bön och lovsångsmöte och fortsatte under lördagen med samlingar, bibelsamtal och frälsningsmöte.

Kjell Gunnar delade bibelordet och undervisade om att vi skulle sträva efter att komma närmare Jesus genom bön tillbedjan och bibelläsning och att gå in i vår kammare och bara vara med Jesus. Vi skall sträva efter andefyllda möten med vår Herre och mästare för att rustas att hjälpa och möta våra medmänniskor med Kristi kärlek.

Samlingarna inramades av lovsång och tillbedjan och många människor sökte förbön till andlig förnyelse och till helande. Under söndagen hade vi möte tillsammans med pingstkyrkan i Trelleborg och upplevde en underbar gemenskap genom Jesus Kristus.

Kjell Gunnar delade bibelordet om kärleken och närheten till Jesus och även söndagens möte avslutades med förbön, lovsång och tillbedjan, många besökte bönebänken denna förmiddag. Mötet avslutades med att vi höll varandras händer och bad Herrens bön tillsammans.

/Christer Nelander

Skriv ut