Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Medlemsinformation

Här hittar du som är medlem, soldat, officer eller vän till Frälsningsarmén nyheter, personnytt och information.

Bild 1: Frälsningsarméns tidning Stridsropet nr 2 Bild 2: Anelma från Strängnäs berättar om sitt liv med Gud. Bild 3: Anneli Hansson berättar om sin väg till Gud, här med sin make Karl-Gustav. Bild 4: The Rose parade 2019 i Los Angeles på nyårsdagen.

brian_peddle180px.jpg

Påskhälsning från vår världsledare,
general Brian Peddle

"När rädslan tar tag om oss ska vi inte bara minnas att Gud är allsmäktig och kan åstadkomma allt, vi ska också minnas att han är här hos oss, vid vår sida och inom oss." 

 


Stridsropet nr 2 är ute nu!

Här kan du läsa den som nät-tidning

https://issuu.com/fralsningsarmen_stridsropet

Stridsropet på Facebook


"Jag behöver ingenting, bara jag har Gud"

En tragisk barndom fylld av olika typer av övergrepp har satt djupa spår i Anelma. Men när hon för några år sedan kom till Frälsningsarmén möttes hon av värme och kärlek och då påbörjades en läkeprocess inom henne. Jag möter henne på kåren i Strängnäs där hon berättar om sin livsresa.


"Jesus blev min räddning"

En dödssjuk mor, mobbning, otrohetsdrama och missbruk är saker Anneli Hansson har i bagaget. Hon var till och med nära att ta sitt liv. Men så mötte både hon och hennes man Gud och med hans hjälp har familjen återupprättats. Läs om Annelis väg till Gud >>


365 skäl att stötta Frälsningsarmén i världen

En krona varje dag i ett år. Det är allt som behövs. För 365 kronor var kan Frälsningsarmén fortsätta nå ut i fattiga länder. Målet är att vårt territorium ska bidra med 2 miljoner kronor, vilket är i genomsnitt 365 kronor per medlem/soldat.


”Jag har ett fantastiskt liv nu”

Vid 14 års ålder drack Ihlona Sjödin alkohol tillsammans med sina föräldrar. Hon har blivit misshandlad och bott i en bil. Ihlona försökte bryta med missbruket utan resultat. Men så kom hon i kontakt med kristna och blev själv frälst. Med stöd av sina nyfunna vänner och sin gudstro är hon idag fri. Läs här eller lyssna nedan på Ihlonas berättelse.


Rose Parade förenar Frälsningsarméns musiker från hela världen

På nyårsdagen 2019 var det för hundrade gången som Frälsningsarmémusiker marscherade i den världsberömda Pasadena Rose Parade. I årets evenemang i Los Angeles deltog ett rekordantal Frälsningsarmémusiker - de flesta av dem unga. Mer än 400 instrumentalister deltog, från band över USA, Kanada, Nya Zeeland, Australien och Storbritannien, samt enskilda musiker från Brasilien, Sydafrika, Jamaica och Indien. Läs mer om paraden här

Vägledd av Guds röst

Vid ett par tillfällen har hon hört Guds röst tydligt då han har låtit henne veta sin vilja för hennes framtid. Läs Karin Larssons väg till och med Gud

 

Mot ljuset ur det mörkaste mörka

Läs om Kamillas väg till Gud och ett nytt liv

Vi behöver ställa frågan ”Vill du vara med?”

”För 13 år sedan fick jag frågan ’Lina, skulle du vilja vara ledare för söndagsskolan?’ Jag trodde inte då att jag skulle klara det, men med massor av hjälp på traven och flera omtag fick jag ta mina första stapplande ledarsteg, som varje dag blir något starkare, något tydligare.” Lina Melkersson, Frälsningsarméns nationella barn- och ungdomskonsulent har skrivit Stridsropets krönika.

Min väg till Gud

Jenny Böttcher har haft en svår barndom och levt med män som behandlat henne illa. Ätstörningar och allvarliga ryggproblem är annat hon har i bagaget. Hos Frälsningsarmén fann hon trygghet och kärlek. Där växte hennes gudsrelation och efter förbön blev hon dessutom fysiskt helad. Läs om Jennys väg till Gud.

Min väg till Gud

Här kan du läsa berättelser om människors olika vägar till Gud

Skriv ut