Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Vi söker verksamhetsansvarig till Frälsningsarmén i Sala

Brinner du för att utveckla människor, bidra till ett hållbarare samhälle och se glädjen spridas genom att Guds kärlek förmedlas i praktisk handling? Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 75%. Provanställning 6 månader. Sista ansökningsdag 15 februari.

Sala kår/församling är en liten kår med ett stort socialt engagemang. Vi vill vara till välsignelse för vårt samhälle. Vårt arbete börjar i bön. Vi har medvetet arbetat för att vårt café ska vara en öppen mötesplats där alla är välkomna.

Vi söker dig som vill arbeta på William Café och Secondhand i Sala. Du har förmågan att möta människor med respekt och kan inge tro till förändring i livet. Du kommer att ingå i en ledningsgrupp för att tillsammans utveckla Frälsningsarméns arbete i Sala utifrån de behov som finns.

Arbetsuppgifter

Du kommer att leda arbetet på caféet och ha personalansvar för personer under social utveckling eller arbetsträning. Du ska se till att det löpande arbetet och arbetsfördelningen fungerar samt att regler och riktlinjer följs. Du ansvarar för inköp och de varor som skänks till verksamheten.

I arbetet ingår även administration, kontakter med Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Sala kommun och övriga samarbetspartners.
Marknadsföring och spridning av information ingår i uppgifterna. Du kommer att ha budgetansvar.

Verksamhetsutveckling sker tillsammans med övriga grupper i kåren.

Kvalifikationer

Vi vill att du ska ha erfarenhet av arbetsledning, arbete i kök/servering och att möta människor i olika livssituationer och med olika bakgrund. Det är meriterande om du har utbildning och erfarenhet av att arbeta med människor. Du har en personlig kristen tro och är lojal med Frälsningsarméns värderingar. Vi ser gärna att du är medlem i Frälsningsarmén.

Ansökan

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 75%. Provanställning 6 månader. Sista ansökningsdag är 2019-02-15, men tillsättning kan ske löpande under ansökningstiden. För frågor och ansökan, hör av dig till Arne Nordberg, William Café och Secondhand, 0704336650 eller Arne.Nordberg@fralsningsarmen.se.

 

Publicerat: 2019-01-23Skriv ut