Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Vi söker en föreståndare för vårt sociala arbete i Södra Vätterbygden

Vi söker dig som är socionom, diakon eller har annan relevant högskoleutbildning. Du behöver ha en personlig kristen tro och erfarenhet av socialt arbete. Tjänsten är en tillsvidareanställning (100%) med viss kvälls- och helgtjänstgöring. Tillträde 1 januari 2019 eller enligt överenskommelse.

Foto: Jonas Nimmersjö

Frälsningsarmén Södra Vätterbygdens vision är ”Vi vill vara Jesu händer”. Vi är en etablerad församling som nu söker nya vägar för att möta människors behov till ande, kropp och själ. Många människor i vårt samhälle lider av utanförskap, svåra ekonomiska förhållanden, missbruk och psykisk ohälsa m.m. De kommer till oss och ber om hjälp. Vi vill vara med och möjliggöra förändringar i livssituationen hos våra besökare, förmedla hopp och tro på en morgondag. Vi erbjuder idag öppna mötesplatser/caféer, stödsamtal och insatser samt gruppverksamhet både i Huskvarna och Jönköping.

Vi söker dig som vill leda och utveckla vårt sociala arbete. Tjänsten innebär verksamhetsansvar med delegerat personal- och budgetansvar. Samtidigt som du leder verksamheten är du också delaktig i vårt arbete där du möter våra besökare enskilt och i grupp. Du kommer också driva vår julinsamling och arbeta för att hitta andra vägar till finansiering av vår verksamhet. Du arbetar i samverkan med kårledarna, kårnämnd, övriga medarbetare samt ideella krafter i kåren.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är socionom, diakon eller har annan relevant högskoleutbildning. Du behöver ha en personlig kristen tro och erfarenhet av socialt arbete, gärna även arbete med idéburen sektor eller ideella organisationer. Du är en positiv och kreativ ledare, utåtriktad och relationsbyggande med förmåga att arbeta självständigt men också i team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser helst att du är eller vill bli medlem i Frälsningsarmén. Du behöver ha körkort och gärna tillgång till egen bil.

Anställning och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning (100%) med viss kvälls- och helgtjänstgöring. Provanställning 6 månader. Tillträde 1 januari 2019 eller enligt överenskommelse.

Vid frågor kontakta Theres Frisk Svensson

E-post theres.frisk-svensson@fralsningsarmen.se. Tel 0739 20 93 04

 

Ansökan skickas till theres.frisk-svensson@fralsningsarmen.se senast 30 november.

Utdrag ur belastningsregistret kommer att göras innan anställning.

 

Läs mer om tjänsten och vårt arbete på www.fralsningsarmen.se/sodravatterbygden

 

Publicerat: 2018-11-09Skriv ut