Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Vi söker en sjuksköterska till vårt behandlingshem Kurön HVB

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Gärna med erfarenhet från substitutionsvård, beroendevård och/eller psykiatri. Vi värdesätter egenskaper som god förmåga att arbeta självständigt, flexibelt och att kunna hantera svåra klientmöten. Ansök senast 15 september!

Foto: Jonas Nimmersjö

Kurön HVB är ett av landets stora behandlingshem. Vi tar emot kvinnor och män med olika former av alkohol och drogberoende med åtföljande psykisk och fysisk problematik. Med Frälsningsarmén som huvudman och ägare har verksamheten bedrivits alltsedan 1912. Verksamheten är helt unik i sitt slag då den ligger på en av Mälarens stora öar helt utan allmän förbindelse.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Gärna med erfarenhet från något av följande: 

  • Substitutionsvård, beroendevård och/eller psykiatri.
  • Vidareutbildning inom psykiatri. 

Tjänstgöringsgrad 100% men kan diskuteras.

Som sjuksköterska på Kurön får du spännande och utmanande arbetsuppgifter tillsammans med engagerade arbetskamrater.  Vi värdesätter egenskaper som god förmåga att arbeta självständigt, flexibelt och att kunna hantera svåra klientmöten. Vi jobbar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet och ser gärna att du har förmågan att driva förbättringsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi arbetar bland annat med läkemedelsassisterad rehabilitering vid opiatberoende, så kallad LARO. Som sjuksköterska ansvarar du för den medicinska behandlingen liksom läkemedelshanteringen på Kurön. Journalföring, kontakt med myndigheter samt behandlande läkare ingår också.

Ansökan och kontakt

Skicka din ansökan, senast den 15 september 2021, per mejl till:  margith.gorji@fralsningsarmen.se

För information om tjänsten kontakta: Per Johan Fernström, Verksamhetschef, Tel 08 560 518 84 eller Margith Gorji, biträdande verksamhetschef, Tel 08 562 267 10

Publicerat: 2021-08-24Skriv ut