Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Vi söker en sjuksköterska till behandlingshemmet Kurön

Du som söker ska vara leg. sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i psykiatri. Det är önskvärt att du har erfarenhet från missbruks- och behandlingsarbete och en god förmåga att möta människor i utsatta situationer. I tjänsten ingår behandlingssamtal, delning av medicin, journalföring, samt möten med läkare och andra vårdkontakter. Ansök senast 15 juni!

Kurön.

Kurön är ett behandlingshem med 63 platser och tar emot både män och kvinnor över 21 år. Vi tar huvudsakligen emot personer med diagnosen substansberoende och åtföljande fysisk och psykisk problematik. Frälsningsarmén som är huvudman har bedrivit verksamhet på Kurön sedan 1912. Verksamheten är helt unik i sitt slag då den ligger på en av Mälarens stora öar helt utan allmän förbindelse.

Om tjänsten

Som sjuksköterska på Kurön får du spännande och utmanade arbetsuppgifter som utförs under kontorstid. I tjänsten ingår behandlingssamtal, delning av medicin, journalföring, samt möten med läkare och andra vårdkontakter. Ni är två sjuksköterskor som delar på arbetsuppgifterna. Ett huvudfokus i uppdraget är en fungerande LARO-vård för våra klienter. Arbetet med klienterna utförs utifrån den genomförandeplan som klienten, företrädare och uppdragsgivare utformat utifrån ett lösningsfokuserat perspektiv. Vi lägger stor vikt vid att bemötandet gentemot klienter, uppdragstagare och såklart arbetskamrater är gott. Vi förutsätter att du delar Frälsningsarméns värderingar.

Om dig

Du som söker ska vara leg. sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i psykiatri. Det är önskvärt att du har erfarenhet från missbruks- och behandlingsarbete och en god förmåga att möta människor i utsatta situationer. Du är flexibel i arbetsmetoder och arbetssätt. Du har goda kunskaper i svenska språket både i tal och i skrift. Arbetet med klienterna utförs utifrån den genomförandeplan som klienten, företrädare och uppdragsgivare utformat utifrån ett lösningsfokuserat perspektiv.

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan, frågor och kontakt

Ansökan skall mailas till kuron@fralsningsarmen.se, sista ansökningsdag 15 juni 2020.

Frågor kan ställas till Per-Johan Fernström tel: +46739 20 93 01 eller Margith Gorji tel:+4673 920 48 16

Publicerat: 2020-05-14Skriv ut