Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Vi söker en redovisningsekonom med lust att utveckla

Vi behöver dig som kan ta ett övergripande ansvar för redovisningsfrågor, uppföljningar och rapporter, årsredovisning på både svenska och engelska, budgetarbete, redovisningsstöd till internationella utvecklingsprojekt och en hel del annat. Tjänsten är 100% och arbetsplatsen på vårt huvudkontor centralt i Stockholm.

Foto: pixabay.com

Frälsningsarméns finansenhet består idag av 12 medarbetare. Vi ansvarar för den största delen av den totala redovisningen av Frälsningsarméns samtliga verksamheter i Sverige, samt en del övrig central administration. Här finns goda möjligheter att vara med och utveckla arbetet vidare tillsammans med ett härligt gäng som redan finns på plats.

Vi behöver dig som kan ta ett övergripande ansvar för redovisningsfrågor, uppföljningar och rapporter, årsredovisning på både svenska och engelska, budgetarbete, redovisningsstöd till internationella utvecklingsprojekt och en hel del annat.

Vi sitter placerade på Frälsningsarméns huvudkontor centralt i Stockholm med ett totalt 70-tal anställda i huset.

Din profil

Vi söker dig som har ett gediget kunnande och dokumenterad erfarenhet av såväl löpande redovisning som rapportering och årsredovisningsarbete. Du är noggrann, positiv, engagerad, beredd att ta ansvar och kan jobba självständigt. Du rycker gärna in där det behövs och delar ansvaret för att vårt gemensamma arbete flyter på så bra som möjligt.  Du ser en glädje i att jobba som en del i ett team där vi hela tiden hjälps åt. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom ideell sektor är det en fördel. Huvudsaken är att du har förståelse för och är lojal med Frälsningsarméns uppdrag och värderingar.

Ansökan och frågor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Frågor besvaras av Elisabeth Beckman, telefon 08-562 282 74

Vi vill att du inkommer med CV och personligt brev senast den 31 december till elisabeth.beckman@fralsningsarmen.se.Vi kommer dock att hantera ansökningar löpande när de kommer in och tillsätta tjänsten så snart vi hittar rätt person.

Publicerat: 2018-11-23Skriv ut