Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Vi söker en ny medarbetare i Östersund

Din roll blir att bygga upp, leda och utveckla kårens familjeverksamhet. Vi värdesätter om du har erfarenhet av att jobba med barn, ungdomar och/eller familjer. Ansökan behandlas löpande och tjänsten kan kommas att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Sista ansökningsdag är 1 januari 2019.

Frälsningsarmén i Östersund söker ansvarig för barn- och familjeverksamheten som kan komplettera det övriga teamet och vara med i det spännande arbetet att bygga församling!

Din roll blir att bygga upp, leda och utveckla kårens familjeverksamhet. Vi tror du älskar att jobba med barn och vill arbeta pionjärt. Arbetsuppgifterna som familjekonsulent innehåller bland annat att vara samordnare av ideella ledare, leda specifika barn- och familjegrupper samt bygga relationer med de familjer som redan finns i verksamheten.

Du trivs med att möta nya människor och vill se dem utvecklas. Vi värdesätter om du har erfarenhet av att jobba med barn, ungdomar och/eller familjer samt om du har relevant eftergymnasial utbildning. Vi ser gärna att du har arbetat eller varit ideellt engagerad i en församling. Du står bakom Frälsningsarméns kärnvärden och att du har en personlig kristen tro är ett krav för tjänsten. Vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Inför anställning tas ett utdrag ur belastningsregistret.

Omfattning

Tjänsten är upp till 100%, men går att anpassa till deltid om så önskas. Arbetet fördelas både dag- och kvällstid samt ibland även på helger.  Tjänsten är tillsvidareanställning, med tre månades provanställning. 

Tillträde, ansökan och kontakt

Tillträde enligt överenskommelse.
Ansökan behandlas löpande och tjänsten kan kommas att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Sista ansökningsdag är 1 januari 2019.

Ansökan med cv och personligt brev skickas till:
Kåransvarig Zara Watanen, zara.watanen@fralsningsarmen.se
073-920 93 56

Frälsningsarmén är en kristen kyrka med omfattande social hjälpverksamhet. Frälsningsarmén i Östersund vill vara en kyrka för den som annars inte gå i kyrkan. Vi möter människor på Café Frälsis, vardagsgudstjänster, personliga möten och i stadsmiljön.
Läs mer om på www.fralsningsarmen.se/ostersund,  www.facebook.se/fralsningsarmeniostersund Rådhusg. 58, Östersund

Publicerat: 2018-11-09Skriv ut