Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Vi söker en kock/köksansvarig till Klippangården i Sundsvall

Klippangården söker utbildad kock för arbete heltid, måndag-fredag med planerad start 1 september. Anställningen är en tillsvidaretjänst 100%.  Ansök senast 22 juli!

Foto: pixabay.com

Om oss

Klippangården är ett stödboende och natthärbärge som drivs av Frälsningsarmén och arbetar på uppdrag av Sundsvalls kommun. På stödboendet bor vuxna personer med långvarig missbruksproblematik samt problem med den bostadssociala situationen. I stödboendet får gästerna stöd och struktur i sin vardag och hjälp till en fungerande tillvaro, utan alkohol eller andra droger.

Klippangårdens natthärbärge möter de mest utsatta i vår kommun. Till härbärget får gästerna komma även om de är alkohol- och drogpåverkade. Vi erbjuder varm mat, en skön säng, att få duscha och att få kläderna tvättade samt möjlighet till goda samtal.

Om jobbet

I kocks/köksansvarigs arbetsuppgifter ingår att laga mat från ”grunden”, ca 40–45 portioner dagligen i form av husmanskost och salladsbuffé, samt förbereda helgmaten. Även att ordna frukost och förmiddag respektive eftermiddagsfika ingår i arbetsuppgifterna. I tjänsten ingår även att planera meny, göra inköp, hålla i leveranskontakter och ta tillvara på eventuella rester samt utföra hygien- och egenkontroller. Köksansvarig ska vara certifierad enligt HACCP och ha kunskap om näringslära och specialkost. I jobbet ingår även städning av kök, förråd i anslutning till köket samt matsal och diskutrymmen m.m.

Som kock/köksansvarig på Klippangården ska man vara engagerad, drivande och ansvarstagande samt kunna arbeta både självständigt och i team. Utifrån Klippangårdens uppdrag tillkommer också att som köksansvarig vara en del i det stöttande arbetet för våra gäster. Detta kräver förmågan att skapa förtroendefulla relationer, vara social och att ett humanitärt förhållningssätt till arbetet är lika viktigt som ett produktivt.

Om anställningen

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Plats: Fredsgatan 38 i Sundsvall

Vid frågor kontakta biträdande verksamhetschef Robert Wiklander
Tel 060-173179, Mob 073-9200946

Mejla din ansökan till robert.wiklander@fralsningsarmen.se senast den 22 juli.

Publicerat: 2022-06-21Skriv ut