Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Frälsningsarméns EU-Center söker ny verksamhetschef

Du behöver ha ett genuint intresse och engagemang för vår målgrupp samt har en gedigen erfarenhet av socialt arbete. Tjänsten är på heltid 100 % tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Ansök senast 2 maj!

EU-Centret har som vision att erbjuda en mötesplats där olika kulturer, språk, nationaliteter, etniciteter och åldrar får mötas och lära känna varandra.  Vi tror på bemötande av människor behov utifrån ett helhetsperspektiv och utifrån en kristen värdegrund.

Vi bekämpar misären och utanförskapet bland utsatta EU-medborgare och tredjelandsmedborgare som vistas i Stockholm genom att möta människan som helhet i livets alla dimensioner, psykiskt, fysiskt, socialt och andligt.

Vi vill vara ett aktivt stöd- och rådgivningsverksamhet som kämpar för- och befrämjar människors rättigheter, som ser mäniskors unika värde och hjälper dem att inkluderas i samhället.

Förväntningar på vår nya chef

Att du har ett genuint intresse och engagemang för målgruppen samt har en gedigen erfarenhet av socialt arbete.  Att du vill arbeta utifrån en kristen värdegrund och att möta människors behov helhetsperspektiv.

Personalgruppen består idag av 11 anställda med varierande språklig och utbildningsbakgrund och kan kommunicera på en mångfald av språk. Vi ser därför det som nödvändigt att du har en solid erfarenhet av att ansvara och leda en personalgrupp.

Vi tror att du gillar att utveckla verksamhet och förmår ansvara för sådant som arbetsmiljö,

verksamhetsplanering, budgetering och verksamhetsuppföljning samt har en adekvat akademisk utbildning för att kunna gå in i verksamhetsansvaret.

Vi sätter stort värde på personlig lämplighet för uppdraget och sätter värde på egenskaper som att kunna entusiasmera, motivera, kommunicera, god ledarförmåga, lösningsfokus och struktur, empatisk förmåga och tron på allas möjlighet till ett upprättat liv. Alla människors lika och okränkbara värde.

Om inget väsentligt saknas i dina erfarenheter och kunskaper och du vågar bryta upp och börja arbeta med ett mycket spännande och givande arbete med människors behov fokus, så rekommenderas du söka denna tjänst.

Tjänsten

Heltid 100 % tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts när vi bedömer att vi har rätt sökande.
Tillträde fr.o.m. 2 maj 2019

Ansökan skickas till innehållande CV, personligt brev senast den: 2 april -2019

Leif Öberg, Divisionschef

leif.oberg@fralsningsarmen.se

Frälsningsarméns Högkvarter
Att. Leif Öberg
Box 5090
102 42 Stockholm

Publicerat: 2019-03-13Skriv ut