Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Behandlingsassistent för natttjänst Klippangården i Sundsvall

Personer som bor på Klippangården har ofta ett långvarigt missbruk i bagaget. Vi arbetar med att stötta våra boendegäster till ett så självständigt liv som möjligt. Målsättningen är att våra gäster ska komma ut till eget ordnat boende och självständighet. Anställningen är en tillsvidare deltidstjänst på 80% med start 1 september. Ansök senast 22 juli!

Om oss

Klippangården bedriver stödboende, natthärbärge och två utslussningslägenheter. Vår uppdragsgivare är Sundsvalls Kommun och vi är anställda av Frälsningsarmén. Personer som bor på Klippangården har ofta ett långvarigt missbruk i bagaget. I stödboendet får gästerna stöd och struktur i sin vardag och hjälp till en fungerande tillvaro, utan alkohol eller andra droger.

Klippangårdens natthärbärge möter de mest utsatta i vår kommun. Till härbärget får gästerna komma även om de är alkohol- och drogpåverkade. Vi erbjuder varm mat, en skön säng, att få duscha och att få kläderna tvättade samt möjlighet till goda samtal.

Om jobbet

Klippangården söker en person för nattjänstgöring som behandlingsassistent, omfattning ca 80 %. Med tillträde från 1 september 2022.

Arbetstiderna kan under särskilda omständigheter variera då vi har personalbemanning dygnet runt. Vi bedriver inte behandling eller vård utan arbetar med att stötta våra boendegäster till ett så självständigt liv som möjligt. Målsättningen är att våra gäster ska komma ut till eget ordnat boende och självständighet.

Om dig

Du som söker får gärna ha erfarenhet av att ha arbetat med målgruppen men det är inget krav. Det är en fördel om du som söker har körkort men det är inget krav. Det är viktigt att du som söker kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Om anställningen

Omfattning: Deltid
Varaktighet: Tillsvidare
Språkkrav Svenska
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Plats: Fredsgatan 38 i Sundsvall

Vid frågor kontakta biträdande verksamhetschef Robert Wiklander
Tel 060-173179, Mob 073-9200946

Mejla din ansökan till robert.wiklander@fralsningsarmen.se senast den 22 juli.

Publicerat: 2022-06-21Skriv ut