Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Gudstjänst 12 november

Söndag 12 november
Idag var det Supersöndag på kåren och barnen samlades för att på ett lättsamt sätt få lära sig om Jesus och hur han kan vara som en osynlig vän i livet. 
För oss lite äldre barn så inledde Marianne Qvarfordt mötet med att berätta om den Nyandliga konferens där hon med flera varit. 
Kåren och Sverige har varit i bön för denna mässa och för de kristna vänner som åkte dit och Jesus var med dem, både i möten med andra människor och personligt.
Elin Sydhage predikade och hon delade ord från brödundret där Jesus gav mat till 5000 män plus kvinnor och barn. Detta hände vid Galileiska sjön. Jesus gick där upp på ett berg tillsammans med sina lärjungar och han såg då den stora skaran av människor. Jesus frågade Filipp vart de kunde köpa bröd. Han sa detta för att testa Filippos tro och själv visste Jesus vad han skulle göra. 
Då kom Andreas och talade om för Jesus att där fanns en pojke som hade 5 bröd och 2 fiskar. Jesus tog bröden och fiskarna och tackade Gud innan han delade ut maten. 
När alla ätit sig mätta samlade lärjungarna ihop det som blev över och man fick 12 korgar fulla. 
Det är den Jesus som gjorde under förr och han gör samma under idag. Men vågar vi släppa på kontrollen och låta Jesus leda oss? När vi helt och fullt litar på Gud och inte begränsar honom då får vi uppleva stora under och mirakel. Mötet avslutades med förbön och trevlig gemenskap
Ihlona Sjödin
Publicerat: 2017-11-24Skriv ut