Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

April 2015

Läs om vår verksamhet som varit i april månad.

Bild. Nils-Erik Karlsson

Vecka 15

Vi har inte heller minskat ner på farten på kåren. Det är ett mångfald av människor som kommer intill oss
under veckan, i olika sammanhang och med olika syften. Vi är så tacksamma att vi får vara med i Guds arbete. I helgen har Nils-Erik Karlsson gästat oss och undervisat oss om välsignelsen i att ge och offra till Guds rike. Han avslutade även veckan med att predika om Jesus tårar, under gudstjänsten på söndag.

Gud är god och han inbjuder alla att vara hans barn och medarvinge till Gudsriket. Du vill väl vara med?

Välkommen in till oss!

Vecka 16

Vi har fått små glimtar av sommarvärme i veckan och det känns härligt. Den bästa tiden är nu, då allt blir varmare och ljusare ute i vår natur.

På frälsis har vi i veckan njutit av god mat flera gånger, på "frälsishänget" där det bjöds på pasta och baconsås och senare på lördag då vi hade möjlighet att äta palt tillsammans i härlig gemenskap.

Roger Söderlind predikade om Andens gåvor under söndagens gudstjänst och Assar Häggblad och Ann Eriksson spelad och sjöng tillsammans med oss.

En härlig vecka och nu stundar det en ny:)

Välkommen till oss!

Vecka 17 och 18

Tiden rusar förbi, det har redan gått två veckor sen vi skrev. Under de här veckorna har vi haft två gudstjänster, en musikgudstjänst där Elisabeth Grahn och Nikos Grunfeldt spelade och sjöng för oss. En välsignad gudstjänst!

I söndags så predikade Anita Allandotter över temat "Den växande tron". Växer vi som människor genom vår tro på Jesus Kristus eller är det vår tro som växer genom alla under vi får se när vi lever nära Jesus?

Vi har haft avslutning på Alpha och Bibelstudiet. Två härliga grupper som verkligen har vuxit i sin tro den här terminen. Vi avslutade med gemensam middag.

 

 

Publicerat: 2015-04-08Skriv utKommentera (
)