Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Zoom-Gudstjänst

Har du inte möjlighet att komma till kåren så kan du vara med på gudstjänsten via zoom.

För att vara med behöver du en dator eller mobil, som gärna har både kamera och mikrofon i sig (så du kan synas och höras).

Vi kommer att köra samma länk för Gudstjänsterna varje söndag, så det är bara en länk du behöver hålla reda på, och det är denna: 

https://zoom.us/j/92087209100?pwd=S2lCdnpSQTlxSE1GUEJ0ekRjNXVBdz09

Här finns även Meeting ID, och passcode ifall programmet säger att du behöver det, men om du bara följer länken så ska det inte behövas. Du kan testa redan nu för att se att du kommer in.

Meeting ID: 920 8720 9100
Passcode: 3qYnfL

När du har tryckt på länken och tillåtit Zoom att öppnas kommer du hamna i ett väntrum där det står att den som är host måste släppa in dig. Var bara lugn då, vi kommer släppa in alla innan mötet börjar! 

Gudstjänsten kommer som vanligt bestå av, bön, lovsång, och predikan. 

När själva gudstjänstprogrammet är slut så kommer vi slumpas in i mindre grupper på Zoom, och på så sätt även ha gudstjänstfika tillsammans. Vill du ha något att fika behöver du alltså förberett detta innan gudstjänsten. Vill du inte vara med på fikat är det bara att du stänger av när gudstjänsten är slut.

 

Hoppas att du vill vara med på detta, och har du några frågor är det bara att höra av dig till Evangelina på 0708-976598

Skriv ut