Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Socialt arbete

Samtal: Alla behöver vi någon att prata med ibland - det kan gälla allt ifrån vardagsbekymmer till livets stora frågor. Välkommen att höra av dig om du vill boka tid för samtal. Vi har tystnadsplikt och samtalen är kostnadsfria.

Förbön: Vi tror att Gud har skapat och älskar varje människa. Vi tror att han ville ditt liv och att han vill hjälpa dig genom livet. Jesus sa om sig själv att han blev sänd till den här världen för att "ge befrielse för de fångna och syn för de blinda". Kanske sitter du bildligt talat fast i något som du behöver befrias ifrån? Eller är det något som hindrar dig från att se klart? Är du sjuk, och behöver bli frisk? Jesus sa också: "Be, så skall ni få" och "Sök, så skall ni finna. Därför tror vi på bön och på Guds och Jesu kraft att hela och förvandla. Boka tid hos oss om du vill att vi ber för dig.

Gemenskap: Ensamhet är ett utbrett problem i samhället. Många känner att man saknar nära vänner. Vi är en kristen församling med medlemmar i alla åldrar och med den mest skiftande bakgrund. Vi möts varje söndag kl.11 till gudstjänst och gemenskap (en söndag i månaden i hemgrupper). Kom om du vill umgås och lära känna nya människor i en kristen kontext! Du behöver inte vara medlem eller troende. Ingen kommer tycka att det är konstigt att du kommer! Se också vårt övriga program.

Julgrytan: I december samlar vi in pengar i den så kallade Julgrytan. Med dessa medel från nässjöborna kan vi ge hushåll möjlighet att söka ekonomiskt bidrag till julen. För ansökan, se rubriken "Hjälp till julen". Vill du skänka pengar i insamlingen, använd gärna Swish: 123 378 557 3 (märk gåvan "Julgrytan").

Kontakt: För mer information kontakta någon av våra kårledare/pastorer, i första hand via mail: nassjo@fralsningsarmen.se

 

Publicerat: 2014-04-24Skriv utKommentera (
)