Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Bara Vara Familj

Bara Vara Familj är en del av Frälsningsarméns familjeverksamhet i Linköping. Vi träffas på onsdagskvällar klockan 17.45 och börjar med att äta tillsammans.

Terminsavgiften är 880 kronor för hela familjen, alternativt 440 kronor för en person. Enstaka tillfällen kostar 80 kronor för hela familjen, alternativt 40 kronor för en person.
Du kan betala via plusgiro: 170742-1 eller via Swish: 123 197 82 53
Märk betalningen med "Bara Vara Familj". 

OBS! anmälan behöver göras inför varje träff, för att underlätta beräkning av antalet portioner. Du kan anmäla per telefon 013-12 13 94 eller mail linkoping@fralsningsarmen.se

Från ca klockan 18.15 är det aktiviteter för barnen. Varje vecka har vi pyssel/skapande verksamhet och "Bästa brasset", vilket innebär att barnen spelar brassinstrument tillsammans. Dessutom kommer det att vara "familjekvällar" några gånger under terminen.

För föräldrarna finns möjlighet till samtal över en kopp kaffe eller te. Vi avslutar kvällen med en kortare andakt som kan passa både stora och små.

Vid tre tillfällen under terminen kommer det att vara Familjegudstjänst på Frälsningsarmén i Linköping. Det innebär att gudstjänsten på söndagen kommer att ha ett innehåll anpassat för alla åldrar. Barnen kommer att få delta i form av "Bästa Brasset", med sådant de skapat under pysselträffarna.

Höstterminen 2018 börjar den 12 september.

 

Skriv ut