Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Bara Vara Tillsammans

Bara Vara Tillsammans är en del av Frälsningsarméns arbete i Linköping. Vi träffas, barn, ungdomar och vuxna, på onsdagskvällar klockan 17.45 och börjar med att äta tillsammans.

Från ca klockan 18.15 är det aktiviteter för barnen och undomarna. Varje vecka har vi pyssel/skapande verksamhet och "Bästa brasset", vilket innebär att barnen spelar brassinstrument tillsammans. 

För föräldrarna finns möjlighet till samtal över en enkel kopp kaffe eller te. För de föräldrar som vågar så går det utmärkt att haka på barnen och undomarna och lära sig spela tillsammans med dem.
Vi avslutar kvällen med en kortare andakt som passar både stora och små.

Vid några tillfällen under terminen är det Familjegudstjänst på Frälsningsarmén i Linköping. Det innebär att gudstjänsten på söndagen kommer att ha ett innehåll anpassat för alla åldrar. Barnen och ungdomarna deltar på olika sätt, inklusive "Bästa Brasset".

Terminsavgiften är 880 kronor för hela familjen, alternativt 440 kronor för en person. Enstaka tillfällen kostar 80 kronor för hela familjen, alternativt 40 kronor för en person.
Du kan betala via plusgiro: 170742-1 eller via Swish: 123 197 82 53
Märk betalningen med "Bara Vara Familj". 

OBS! Anmälan behöver göras inför varje träff, för att underlätta beräkning av antalet portioner. Du kan anmäla dig/er genom att skicka ett meddelande på Facebook/Messenger eller ett mail till linkoping@fralsningsarmen.se