Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Familjeläger på Däldenäs 28 29 30 aug 2015

En fin början på höstterminen 2015 var detta familjeläger på Däldenäs Sommarhem vid sjön Skagern. Alla var glada och uppsluppna för en bilfärd på en knapp timma sen fredageftermiddag i strålande solsken.

Inkvartering, kvällsmat och senare lägerbål fram på kvällskvisten. Scouterna visade vägen med sina skämt, Frankenstein, dialoger, Happy Singers sjöng flera uppskattade sånger innan avlutning med andakt och bön.

Morgonbön på lördag och frukost, varefter aktiviteter som pappersblomstillverkning, draktillverkning medan några började göra i ordning lunchen, som var en speciallitet med skinka, bacon och köttfärslimpa som rullades i folie för en timmas grillning. Supergott!
Efter lunch bad, draktävling och 5-kamp med diverse grenar.

Kvällen började med en BBQ i festvåningen som ungdomarna arrangerade med mat och många roliga lekar. Kvällen avslutades med en stilla promenad ner till sjön där ett kors upplystes av marschaller. Lotta läste för oss och allt var stilla med enskild bön under tystnad. Mäktigt i nattmörkret! Stilla promenad tillbaks till logementen i skenet av fullmåne.

Söndagen började med morgonbön i strålande solsken, frukost, städning och därefter samling vid lägerplatsen med brinnade marschaller i ett kors. Bibelläsning, bön, vittnesbörd och summering av lägret. Konfirmanderna Miranda och Klara intervjuades om upplevelser i Stockholm och Paulina om sin tid på evangelisations-båten Shalom.

Anette och Lisa som dragit ett stort "lass" avtackades skärskilt, men många hade hjälpts åt på detta lyckade läger. När allt var packat och klart återvände vi inspirerade till Kristinehamn.

Publicerat: 2015-08-30Skriv utKommentera (
)