Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Barn och ungdomar

På Frälsningsarmén finns många aktiviteter för barn och ungdomar att välja på.

Minibrass. Några glada scouter. Happy Singers. Fest mitt i veckan. Minibrass.

För de små barnen:

Barnens Borg

En mötesplats för dig som är ledig på dagen tillsammans med ditt barn eller barnbarn. Här träffar man andra barn att leka och umgås med. De vuxna får gemenskap och fikar tillsammans. Här finns också möjlighet att värma välling eller barnmat. Varje tillfälle avslutas med en gemensam sångstund.

Söndagsskoj

"Äntligen är det söndagsskoj!"

Kom och var med på en träff där vi leker, pysslar och har en samling. Aktiviteterna varierar för olika söndagar. Från 4 år.
Söndagar kl. 11-12

Minisingers

En barnkör som är mer än en barnkör! Här får man sjunga av hjärtans lust, spela rytmikinstrument och leka musiklekar. För barn från 4 år och uppåt.
Tisdagar kl. 16.30-17.00

Scouter; spårare

En härlig grupp med barn som tycker om att vara ute och ha roligt tillsammans med andra. Här kan man också lära sig att laga mat ute, göra knopar, mm.
Under våren och hösten är gruppen ute på Frälsningsarméns härliga sommarhem i Kristinehamns skärgård. Från 7-9 år.
Tisdagar kl. 17.30-18.30

För ungdomar:

Happy Singers

Happy Singers träffas en gång i veckan och övar. Det svänger verkligen när de sjunger. Kören har satt upp flera musikaler och medverkar i år i Hammarslagen tillsammans med FA Kören. De har även flera framträdanden per termin. Från 9 år.
Tisdagar kl. 17.30-18.30

Skaparverksta´n

För ungdomar som gillar scrapbooking, pyssel och tycker om att skapa. Gruppen träffas en gång i veckan och pysslar utifrån ett gemensamt tema. Dessa varierar under terminens gång. Från 9 år.
Söndagar kl. 11-12

Scouter; upptäckare

Ungdomar som gillar äventyr träffas varje vecka och har roligt tillsammans. Genom olika utmaningar lär man sig nya saker genom att själv prova på. Några gånger per år blir det hajk och på sommaren försöker man komma iväg på ett scoutläger. Ålder 10-11år.
Tisdag 18.30-19.30 

För tonåringar:

Tonår

Varannan fredag träffas ungdomar och göra roliga saker ihop. Aktiviterna varierar för varje tillfälle och kan vara tex. bowling, spa-kväll, mm. Från 13 år.
Fredag 18-20, udda veckor


Äventyrare och Utmanare

Scouting för tonåringar och unga vuxna. Äventyrare är för dig mellan 12-14 år och Utmanare är för åldern 15-18. Grupperna träffas en gång i veckan och har härlig gemenskap med olika utmaningar. Några gånger per år åker gänget på hajk och läger.
Tisdag 18.30-19.30

Publicerat: 2014-01-30Skriv utKommentera (
)