Genom att surfa vidare samtycker du till att Frälsningsarmén lagrar kakor på din dator. Läs mer om cookies här

Jag accepterar cookies

Dagkollo i Stockholm

Sista veckan i juni och de två första veckorna i juli anordnas dagkollo i Stockholm för barn i årskurserna 1-5. De två första veckorna utgår från Akalla och det tredje från Observatoriegatan. Det blir olika sporter, utflykter, pyssel och cykling. Kostnaden är 250 kronor för en vecka och då ingår lunch och fika.

-Barnen erbjuds roliga aktiviteter i en trygg och kärleksfull gemenskap där vi uppmuntrar till goda val för hälsan genom rörelse, att prova på olika sporter, musik, äta och skapa bra balanserade måltider och mellanmål och att vara bra förebilder, säger Elin Hammarberg, socialkonsulent på Vasakåren i Stockholm.

De första två veckorna utgår från Akalla

De första kolloveckorna - 25-29 juni och 2-6 juli utgår från Frälsningsarméns kvinnocenter i Akalla, Sibeliusgången 14. Barnen får prova på badminton, pingis och bowling, och det blir cykelutflykter samt fotboll och brännboll.

Det blir även tid till pyssel och lek och övning på att laga goda och bra mellanmål. En dag får barnen besöka Stockholms Gospelverkstad och skapa musik och prata om människors lika värde.

Ett dagkollo utgår från Vasakåren, Observatioriegatan

Den 9-13 juli utgår dagkollot från Vasakåren, Observatoriegatan 4. Här blir det samma aktiviteter som på kollot i Akalla men vi nyttjar SL som transportör istället för cyklar.

Kostnad och anmälan

Kostnaden är 250 kr per barn och riktar sig till barn i årskurs 1-5.

Anmäl dig till  elin.hammarberg@fralsningsarmen.se

Tillbaka till alla kollon

Skriv ut